fbq
Paljonpuhuvat kuvat hetkestä, jolloin Cheek huomasi öky-Mersunsa olevan varastettu: kiivas välikohtaus hotellin aulassa - katso! | Seiska
Uutiset
05.02.2018 16:49
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Atte Kajova, Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto
Cheek
Paljonpuhuvat kuvat hetkestä, jolloin Cheek huomasi öky-Mersunsa olevan varastettu: kiivas välikohtaus hotellin aulassa - katso!
Uutiset
05.02.2018 16:49
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Atte Kajova, Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto

Suosikkiräppäri Cheek eli Jare Tiihonen voitti viikonloppuna Emma-gaalassa molemmat yleisöäänestykset, joten hänet palkittiin Vuoden artistina ja Enkelit-video oli Vuoden musiikkivideo.

Kyseessä oli mitä luultavammin Cheekin viimeinen Emma-gaala, sillä räppäri lopettaa uransa elokuussa. Cheek on voittanut urallaan yhteensä 13 Emma-pystiä, joista peräti kymmenen on tullut yleisöäänestyksellä ja kolme Emma-patsasta raati on valinnut räppärille.

Virallisille jatkoille

Cheek lähti viettämään voitokkaan Emma-gaalan jälkeen iltaa virallisille jatkoille hotelli Presidenttiin. Artisteille oli varattu oma vip-tila hotellin ravintolasta, missä myös Cheek juhli ystäviensä kanssa.

Valomerkin aikaan räppäri huomasi, että hänen takkinsa oli kadonnut vip-tiloista. Takin taskussa oli Seiskan tietojen mukaan autonavaimien lisäksi myös kotiavaimet.

Cheek auto

Takki ei ollut ainoa kadonnut omaisuus, sillä Emma-gaalan jatkojen aikaan räppärin ökyauto Mercedes-Benz AMG S63 4MATIC Coupe varastettiin hotellin edessä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Cheek

- Cheek pinkaisi kovaa vauhtia ulos ja palasi hetken päästä takaisin sisälle hotellin aulaan autonkuljettajansa kanssa. Hän oli hyvin hermona ja näppäili puhelintaan. Cheek ja hänen kuskinsa pyysivät ääntään korottaen järkkäreitä soittamaan poliisit paikalle, Seiskalle kerrotaan.

Cheek Presidentissä

Silminnäkijät kertovat, että Cheek ilmoitti lopulta itse poliiseille varastetusta autosta.

Seiskan tietojen mukaan Cheekin Mersu löytyi hyvässä kunnossa hotelli Presidentin ja räppärin kodin väliltä.