Katso kuvat!
Cheek, VilleGalle, Mikael Gabriel ja Uniikki

Cheek kurvailee automaailman luksuslaivalla, Mikael Gabriel paahtaa ekologisesti – suomalaiset julkkisräppärit suosivat ökyautoja

Uutiset | 30.01.2021 11:07

Suomiräppäreiden kiistaton autokuningas on eläkkeelle jäänyt Jare Tiihonen eli Cheek, 39, jolla on autoja niin arkeen kuin juhlaan. Hänen tiedetään omistavan ainakin vuoden 2019 Range Rover Sport -ökymaasturin. Vielä hienompi on kuitenkin Rolls-Royce Wraith Coupé, joka on todellinen automaailman luksuslaiva. Auto on valmistettu vuonna 2013, ja Cheek hankki sen pari vuotta sitten. Kiesin arvo on noin puoli miljoonaa euroa.

Cheekin auto

Lue myös: Jestas, mikä kiesi! Tässä on Cheekin uusi 500 000 euron Rolls-Royce: katseita kääntävä ökyauto on yhä siirtokilvissä – kuva!

Miklu paahtaa sähköllä

Tuore isä Mikael Gabriel, 30, on räppäreistä ehdottomasti ekologisin, sillä hän ajelee Teslan Model S -sähköautolla. Menopeli on alle kaksi vuotta vanha, ja se on räppärin firman nimissä. Vastaavan auton saa itselleen noin 90 000 eurolla. Vaikka Miklun auto on ympäristöystävällinen, kuski itse on ollut viime aikoina otsikoissa huonosta liikennekäyttäytymisestä. Hän jäi kiinni huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta Teslansa ratissa viime kesänä.

Mikael Gabrielin auto

Lue myös: Poliisi pysäytti Mikael Gabrielin Teslan – silminnäkijä: ”Mikaelin näköinen mies vietiin maijaan” – räppäri nähtiin seuraavaksi mielenosoituksessa! Katso kuva!

Mersun logo rinnassa

JVG:n VilleGalle, 33, on Mersu-mies henkeen ja vereen. Hän on jopa tatuoinut saksalaismerkin tähtilogon rintaansa. Ville kurvailee vuoden 2020 Mercedes-Benz CLA 220 -autolla. Kaaran arvo pyörii noin 60 000 euron tienoilla. Myös bändikaveri Jare Brand luottaa liikenteissä Mersuihin.

VilleGallen auto

Lue myös: JVG-räppäri VilleGalle on taksikuskin poika, jolla on Mercedes-Benzin tatuointi ja jonka pihasta on aina löytynyt Mersu - "Se pitäisi taas päivittää!"

Uniikilla punainen paholainen

Sinkkumarkkinoilla viilettävä Dan ”Uniikki” Tolppanen, 39, luottaa autoasioissa punaiseen paholaiseen. Hän on ajanut jo pari vuotta Porsche Panamera -hybridiautolla, joka maksoi uutena noin 150 000 euroa.

Uniikin auto
Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!