fbq
Uutiset
26.04.2017 21:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, Mercedes-Benz
Jens Kyllönen törsäsi Mersuun.
Silminnäkijät äimistelivät: pokerimiljonääri Jens Kyllönen käveli Mersu-liikkeeseen – ”Ostopäätös näytti tapahtuvan sekunneissa”
Uutiset
26.04.2017 21:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, Mercedes-Benz

Auto on kapistus, jonka hankkimista harkitaan yleensä hyvän tovin. Sen jälkeen aletaan kierrellä eri autoliikkeitä ja suunnitella mahdollista koeajoa.

Mutta jos lompakosta löytyy pätäkkää keskivertoa enemmän, voi suosiolla skipata kaikki edellä mainitut vaiheet ja valita vain parhaat päältä avaimet käteen -periaatteella.

Näin kävi hiljattain eräässä pääkaupunkiseudun autoliikkeessä. Seiskan valppaat silminnäkijät raportoivat kolmikymppisen pokerimiljonääri Jens Kyllösen kylmänviileästä toiminnasta.

- Jens käveli autoliikkeeseen sisään, vilkaisi ympärilleen ja valitsi itselleen hienon Mersun. Ostopäätös näytti tapahtuvan valehtelematta sekunneissa, Seiskalle äimistellään.

Mercedes-Benz E-sarjan Coupé näyttää tältä.
Mercedes-Benz E-sarjan Coupé näyttää tältä. Kuvan auto ei liity tapaukseen.

Silminnäkijät ovat varmoja siitä, että Jens poistui kassan kautta Mercedes-Benz E-sarjan Coupén omistajana. Kyseisen kaaran lähtöhinta on noin 55 000 euroa. Kaikilla herkuilla hintalapussa voi kuitenkin komeilla lähes 100 000 euron loppusumma.

Sekään ei silti ole summa eikä mikään Jensille, joka on tienannut pokeriammattilaisena useita miljoonia euroja. Näin ollen pikaista ostopäätöstä ei tarvinne sen kummemmin ihmetellä, kun Mersun hinta merkitsee miehelle lähinnä taskurahoja.

Seiska tavoitti huvittuneen Jensin, joka ei ollut halukas kommentoimaan Mersu-ostostaan millään tavoin.

Mercedes-Benz E-sarjan Coupé näyttää tältä.

Näyttävien autojen lisäksi Jens on mieltynyt myös upeisiin veneisiin. Ässähailla onkin ystävänsä Cheekin kanssa osaomistus luksusveneeseen, jonka kannella on useasti pidetty myös bileitä.

TAUSTAA: Cheek ja Jens järjestivät julkkisbileet ökyjahdillaan!

Seiska raportoi pari vuotta sitten Jensin kämppäkaupoista. Tuolloin muuttokuorma lysähti vaatimattomasti 2,7 miljoonaa euroa maksaneeseen, noin 200-neliöiseen arvoasuntoon aivan Helsingin ydinkeskustassa.

TAUSTAA: Pokerimiljonääri-Jens muutti yli 2 miljoonan euron lukaaliin!
 

 

Poikien pikkujoulut. #sp #spg

Henkilön Jens Kyllönen (@jenskyllonen) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »