Hyppää pääsisältöön
Kalle Lindroth

BumtsiBum-juontaja Kalle Lindroth: Smak-yhtyeeni teki salaisen comeback-keikan!

BumtsiBum-ohjelman uusi juontaja Kalle Lindroth on Idols-kilpailun päätuomarina aloittavan Antti Tuiskun hyviä ystäviä. Antti toimi Kallen bestmanina, kun tämä meni viime kesänä naimisiin.

- Olemme tehneet paljon musiikillista yhteistyötä. Olen tehnyt myös hänen tulevalle levylle kappaleita ison kasan. Hyvän ystävän kanssa on kiva tehdä töitä. Antti on Suomen kovin poptähti. Arvostan häntä niin artistina kuin ystävänäkin, Kalle kertoi Seiskalle torstaina (16.2.) C More -videokirjaston lanseerausbileissä.

Kalle nousi teini-ikäisenä pinnalle Smak-yhtyeen solistina. Hän on edelleen jatkuvasti yhteydessä entisiin yhtyekavereihinsa.

- Musiikkia emme ole tehneet pitkään aikaan kimpassa. Olemme vitsailleet, että pitäisikö tehdä. Teimme yhden comeback-keikan viime elokuussa yksityistilaisuudessa. Tällä hetkellä keskitymme omiin juttuihimme: minä Ida Paulin kanssa ja Henkka tuottamiseen ja omaan musiikkiin.  

Kallen ja Ida Paulin kappaleissa on havaittavissa eroottinen lataus.

- Koko projekti tulee olemaan hieno kokemus. Meillä on levy valmis, mutta odotamme, koska se kannattaa julkaista. Odotan kesän keikkoja. Meillä on bändi mukana. Osa kappaleista vedetään kahdestaan ja osa bändin kanssa.

Tuttu Kotikadusta

Kallen kasvot tulivat suurelle kansalle tutuksi Kotikatu-sarjan myötä, jossa hän näytteli vuosina 2002-2014. Supersuosittu tv-ohjelma on siis konseptina Kallelle tuttu. Hän uskookin, ettei BumtsiBumin mahdollinen suosio muuta häntä ihmisenä.

- Jos tulee isoa suosio, en sokaistu. Suosio on yhtä aaltoliikettä. En usko, että se vaikuttaa persoonaan mitenkään. Olen pystynyt ympäröimään itseni sellaisilla ihmisille, ystäville ja perheellä, jotka tietävät, mistä tästä hommassa on kyse.

Näyttelee Kirkaa

Kallen kevät on huomattavasti rauhallisempi kuin mennyt puoli vuotta. Tänä keväänä hän työstää uutta musiikkia ja keikkailee Ida Paulin kanssa ja näyttelee Kirkaa Helsingin kaupunginteatterin Kirka-musikaalissa.

- Aikataulullisesti kaikista karsein rypistys on takana. Viimeinen puoli vuotta oli aika puristus. Nyt pääsen nauttimaan työn hedelmistä ja viettämään aika ystävieni kanssa. Pari viikkoa sitten ensi-iltaan tullut Kirka-musikaalia on ollut loppuunmyyty, ja teemme kuusi näytöstä viikossa, joten on ollut välttämätöntä, että päärooli tekee kaksi ihmistä. Jaamme Kirkan roolin Heikki Rannan kanssa.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!