Big Brotherin evankelista-Ville rukoilee sairaiden puolesta – paransi jopa Niko Saarisen krapulan: ”En kyseenalaista Isän vastausta, tilanne oli hyvin tyhjentävä!"

Uutiset | 29.11.2019 13:01

Big Brother Suomen puhutuimpiin asukkaisiin lukeutunut evankelista-Ville muistaa hänen ja Niko Saarisen kohtaamisen erittäin hyvin.

Ville halusi Big Brother -taloon jakaakseen evankeliumin sanomaa mahdollisimman suurelle yleisölle. Ville kertoi Seiskalle hiljattain, että hän on rukoillut monien sairaiden puolesta.

- Olen rukoillut sairaiden puolesta kaupoissa ja kaduilla. Monet ovat parantuneet, Ville kertoi.

Big Brother -talossa Ville yritti parantaa muun muassa Jukan kipeän nilkan ja Anun päänsäryn. Lopputulos ei ollut kuitenkaan toivotunlainen.

- BB-talossa ei tapahtunut mitään. Ihmettelin sitä. Rukoilin, ja kysyin, miksi mitään ei tapahdu. Jos rukoilen jonkun puolesta, niin ei hänen tarvitse olla uskossa. Uskon piirissä on usein syyllistetty sitä, jonka puolesta on rukoiltu, että ei ollut tarpeeksi uskoa, jos mitään ei tapahdu. Se on törkeintä mitä voi tehdä, sysätä toisen päälle epäuskon viitta, hän pohti.

Lue myös: Big Brotherin evankelista-Ville paasaa uskonnoista - tulilinjalla katolilaisuus: Se on porttokirkko!

 

Paransi Niko Saarisen krapulan

Big Brother -talosta lähdettyään Ville vieraili Niko Saarisen isännöimässä BB-Valvomo-videoblogissa. Niko myönsi evankelistalle, että hänellä oli todella paha krapula edellisyön Big Brother -jatkojen takia. Niko kysyi, voisiko Ville rukoilla hänen krapulansa pois. Ville tarttui tilaisuuteen.

- Minulle tuli nyt jokin rauha. En tiedä, olenko niin herkillä nyt. Apua, mitä täällä tapahtuu, rukouksesta herkistynyt Niko sanoi jaksossa.

Ville muistaa hänen ja Nikon kohtaamisen yhä.

- En ollut yllättynyt Nikon krapulan paranemisesta, niin kuuluikin tapahtua. En kyseenalaista Isän vastausta, se tilanne oli hyvin tyhjentävä.  Tiedän, miltä tuntuu, kun Pyhä henki koskettaa. Olen nähnyt monenlaisia ihmeitä. Aina parantumista ei tapahdu, eikä sille ole syytä. Jos kaikki parantuisivat aina, saattaisi minulle nousta neste päähän. Kymmenen vuoden aikana olen rukoillut varmaan tuhansien ihmisten puolesta. Rukoilen lukuisten ihmisten puolesta joka viikko. Jos olen jossain tapahtumassa, rukoilen niin monen ihmisen puolesta kuin pyytäjiä on.


 
Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!