Katso videot!

Big Brotherin evankelista-Ville aloitti uuden Youtube-sarjan - hämmästyi vieraaksi saapuneen BB-Jukan paljastuksesta: "Ei voi olla, että olet vitosella...."

03.12.2019 16:05

Big Brother Suomen puhutuimpiin asukkaisiin lukeutunut evankelista-Ville on alkanut tubettamaan. Ville on julkaissut Youtube-kanavallaan useita videoita. Villen kyydissä -videosarjan ensimmäisessä jaksossa vierailee Villen kanssa BB-talossa asunut Jukka.

Videosarjassa Ville testaa ihmisten autoja ja keskustelee vieraidensa kanssa heidän menopeleistään. Jukka esitteli Villelle Mazda Premacynsa, jonka hän omien sanojensa mukaan osti "pilkkahinnalla".

- Se oli yhdeltä tutultani. Auto oli seissyt tallissa ilman leimaa vuoden ajan. Minulta meni edellinen auto lunastukseen. Tuttavani sanoi, että ota Mazda tuolta tallista, saat sen nuuskakiekolla, Jukka kertoi.

Lue myös: Big Brotherin evankelista-Ville rukoilee sairaiden puolesta – paransi jopa Niko Saarisen krapulan: ”En kyseenalaista Isän vastausta, tilanne oli hyvin tyhjentävä!"

- Mikä sellaisen arvo on? Vitosen? Ville kysyi.

- Se on jonkun vitosen verran, Jukka pohti.

Ville suorastaan hämmentyi kuulemastaan.

- Ei voi olla, että olet vitosella… Ja minä luulin tehneeni hyviä autokauppoja

- Minähän yritin vielä tinkiä hintaa kahteen nuuskapussiin. Annoin sitten sen koko kiekon hyvistä kaupoista, Jukka totesi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!