Katso videot!

BB-Valvomo: Big Brotherin voittanut Kristian on vapaaehtoisesti koditon: myös tyttöystävä luopui yhteisestä kodista – Niko Saariselta hämmentynyt reaktio!

11.11.2019 18:31

Big Brother Suomen voittajaksi valitun Kristianin paljastus sai Niko Saarisen hämmentymään.

Helsinkiläinen Kristian kruunattiin Big Brother Suomen voittajaksi eilen sunnuntaina. Tänään Kristian pääsi Niko Saarisen piinapenkkiin, ja kaksikko keskusteli muun muassa Kristianin kodittomuudesta.

- Olen käytännössä vapaaehtoisesti koditon. Se kuulostaa pahemmalta kuin on. Olen ollut sitä paljon aikaisemminkin elämässäni. Nyt jos pääsee reissuun talveksi, niin koti kulkee matkassa tai repussa, Kristian kertoi.

- Minne menet täksi yöksi? Niko kysyi tuoreelta Big Brother -voittajalta.

- Se on vielä vähän auki. Tuossa kaverit toivottivat tervetulleeksi.

Lue myös: Big Brother Suomi: Anu avautuu Kristianin alkoholinkäytöstä: "Sä olisit selvinpäin ihan erilainen"

Niko tiedusteli, kulkeeko Kristianin tyttöystävä hänen mukanaan majapaikasta toiseen.

- Hänellä on ollut nyt kämppä tuossa. Viime yön olimme hotellissa. Täytyy katsoa, miten tästä nyt eteenpäin. Jos en ihan väärin käsittänyt, niin hänellä on taas tämän viikon jokin vuokrasysteemi, jossa voisin mahdollisesti itsekin asustella. Kyllähän me olemme asuneet yhdessä keväällä, mutta säästösyistä, että pääsisimme reissuun, muutimme pois. Tämä on yhteinen valinta ja päätös.

Kristianin tarina aiheutti Nikossa hämmentyneen reaktion, ja hän naurahtaa kuulemalleen.

- Hämmentävää, mutta jokainen tyylillään, Niko totesi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!