Katso videot!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Uutiset | 30.11.2020 09:35

Big Brother Suomi -talosta poistuttuaan Sasa on viihtynyt Helsingissä useana viikonloppuna. Hän on käynyt juhlimassa BB-tovereidensa kanssa, ja hiljattain eräässä juhlaseurueessa nähtiin myös hiljattain eronnut BB-Helmeri.

Sasan Instagram-tilillä julkaistuihin kuviin alkoi tulla kommentteja, joissa Helmerin läsnäolo nousi esille.

Lue myös: Anusta eronnut BB-Helmeri juhli heti viikonloppuna Big Brother -tähtien kanssa – Sasalle kiusoitteleva kommentti somessa: "Miten olis..."

- Se nyt on aivan turhaa. Vietimme yhden illan porukassa ja juhlimme. Ei yhtään sen enempää. Sanotaan niin, että Helmeri on ihmisenä aivan ihana, mutta hän ei täytä kaikkia laatikoita miesihanteessani, Sasa kertoi Seiskalle Big Brotherin finaalissa eilen sunnuntaina.

- Ymmärtääkseni… En tiedä Helmerin ja Anun tilanteesta sen enempää, koska emme ole muuten yhteyksissä, mutta ainakin sosiaalisen median perusteella he viihtyvät edelleen hyvin yhdessä. Joten jätetään Helmerin väliin tällä kertaa.
 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Paljastava video julki! Pekka Haavisto törttöili liikenteessä – kohuministeri teki kolme rikettä minuutissa!

Katso video!

Julkkiskokki Sirly Ylläsjärvi elää unelmaansa keskellä sydän-Lappia – muistelee lapsuuttaan neuvosto-Virossa: ”Koskaan ei kuitenkaan ollut nälkä”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!