Hyppää pääsisältöön
joni hesselgren

BB-Joni Hesselgrenin sugar daddy lopetti sponsoroimisen - toyboylta katkera purkaus: "Se oli liian lihava ja limainen mulle"

Alun perin Big Brotherista julkisuuteen noussut Joni Hesselgren on kertonut avoimesti elämästään sokerideittailun maailmassa.  Kyse on siitä, että Joni sponsoreiltaan rahaa tai tavaroita tiettyjä palveluksia vastaan. Ne voivat sisältää fyysistä kontaktia, mutta se ei ole aina välttämätöntä!

Viikonloppuna tuohtunut Joni paljasti, että yksi hänen sugar daddyistaan on päättänyt laittaa heidän suhteensa jäihin. Tämä tarkoittaa sitä, että samalla yksi Jonin tulonlähteistä kuivui kasaan.

- (Sugar daddyni) ei ole pystynyt elämään normaalisti fetissiensä vuoksi. Sen vuoksi hän aloitti terapian, joka on minulle täydellinen epäkäytännöllisyys. Ilmeisesti tämä terapeutti on sitä mieltä, että sugar daddyni pitäisi lopettaa rahan lähettäminen minulle. 

- Kun sain kuulla terapiasessioista, niin myönnän, sain pienen kohtauksen. Olen manipuloiva, ja tsemppasin häntä kovasti. Odotin lapsuudentraumoja tai seksuaalista hyväksikäyttöä, mutta en sitä, että minä olisin sen ongelman ydin! 

Lue lisää: BB-Joni paljastaa häpeilemättä: Tapasin rikkaan miehen ja tienasin neljä tonnia! "Mies halusi minusta orjan itselleen!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tää ei ravistele mun höyheniä niinku mä odotin 🐍

Henkilön Joni Hesselgren (@hesselgrenjoni) jakama julkaisu

Vei koko omaisuuden

Eikä avatuminen ollut kaikki, mitä Jonilla oli sanottavaa. Hän nimittäin haukkui miehen ulkonäön alatyylisin sanakääntein.

- Se oli liian lihava ja limainen mulle. Miksi antaisin jonkun sellaisen koskea muhun? Mä koen oikeudekseni vaatia alle yhdentoista rasvaprosenttia mun kumppanilta. 

Todellisuudessa Jonin sugar daddy välitti tästä enemmän kuin Joni hänestä.

- Mä hyväksikäytin häntä rahallisesti ja alistin verbaalisesti. No, sitä ei lasketa, koska hän maksoi mulle siitä. Mä oikeastaan aina unohdin sen olemassaolon, kunnes PayPalin notifikaatio muistuttaa mua asiasta. 

- Sugarbabyna oleminen on rankkaa. Mä haluaisin nähdä, kun joku muu huijaa joltain vanhalta ukolta niiden koko omaisuuden harrastamatta kertaakaan seksiä niiden kanssa. 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!