Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Joni Hesselgren

BB-Joni paljastaa häpeilemättä: Tapasin rikkaan miehen ja tienasin neljä tonnia! "Mies halusi minusta orjan itselleen!"

Big Brotherista tuttu Joni Hesselgren paljastaa käyneensä treffeillä rahaa vastaan.

Joni kertoo Youtube-kanavallaan julkaisemallaan videolla piristäneensä taloudellista tilannettaan niin sanotun sugar daddyn avulla.

Joni kertoo luoneensa deittiprofiilin vitsinä, eikä hän odottanut löytävänsä sivustolta ketään. Hän kuitenkin löysi sieltä rikkaan yhdysvaltalaismiehen.

− Ihmisten profiileissä lukee heidän vuositulonsa, joten sieltä oli helppo löytää niin sanotut isot kalat. Sugar daddy otti minuun yhteyttä kunnon kuvallisella profiililla, ja uskalsin jutella hänen kanssaan ihan vakavissani. Juttelimme sivustolla jonkin aikaa, mutta aika pian keskustelu siirtyi Facebookiin ja WhatsAppiin. Mies oli aivan liekeissä minusta, Joni kertoo.

Heti rahaa tilille

BB-tähden mukaan mies halusi tavata hänet mahdollisimman pian.

− Emme olleet keskustelleet rahaan liittyvistä asioista tai tapaamisemme sisällöstä ennen tapaamistamme. En tiennyt, halusiko hän minulta seksiä vai vain seuraa. Hän pyysi tilinumeroni ennen Suomeen tuloaan. Annoin sen, koska mitä hän sillä muka tekisi. Hän siirsi tililleni tuhat euroa todistaakseen, miten tosissaan hän oli suhteeni. Kyllä minulle ylimääräinen tonni aina kelpaa.

Tuhansien eurojen treffit

Joni tapasi sugar daddynsa hotelli Kämpin edustalla, koska yhdysvaltalaismies oli varannut huoneen arvokkaasta hotellista.

− Olin saada paskahalvauksen hänet nähtyäni. Hän oli upea! Sen näköisen ihmisen ei kuuluisi maksaa seuralaisesta. Minun olisi pitänyt maksaa hänelle hänen seurastaan!

Kaksikko kävi illallisella, ja sen jälkeen mies ojensi Jonille kirjekuoren.

− Ajattelin, että siellä on joku pari hunttia. Siellä oli kolme tuhatta euroa käteisenä. Ajattelin, että tienasin neljä tuhatta euroa näin helposti. Tienasin parissa illassa enemmän kuin te tienaatte kuukaudessa.

Illalle yllättävä käänne

Jonin mukaan ilta sujui täydellisesti siihen asti, kunnes mies ojensi hänelle sopimuspaperit. Kaksikko oli keskustellut Jonin mahdollisesta muutosta Yhdysvaltoihin.

− Hän oli laatinut minulle kirjallisen sopimuksen siitä, mitä hän odottaa minulta sugar babyna. En muista kaikkia sopimuksessa olleita asioita, mutta sopimuksessa oli neljä sivua. Hän halusi minusta orjan itselleen. Hän halusi, että autan häntä kotitöissä, vaikka miehellä oli siivooja. Hän halusi minun olevan tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Minulla ei saanut olla irtosuhteita muiden miesten kanssa, mutta hänellä niitä sai olla. Tiedätte, etten tule toimeen auktoriteettien kanssa. Luomani enkelipoikahahmo muuttui nanosekunnissa takaisin Joni Hesselgreniksi, ja sain raivokohtauksen. Se romanssi ja järjestely päättyi siihen.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!