fbq
Uutiset
21.03.2019 17:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Harri Olli nähtiin Oulun yössä.
Avioliitto kriisissä! Ex-mäkihyppääjä Harri Olli vaihtoi kuumia suudelmia vieraan naisen kanssa!
Uutiset
21.03.2019 17:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Harri Ollin, 34, avioliitto Tiia-vaimon kanssa on ajautunut pahoihin ongelmiin. Seiskan tarkkasilmäiset lukijat bongasivat Ollin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oululaisessa Ilona-ravintolassa vaaleahiuksisen kaunottaren seurassa, joka ei ollut kuitenkaan hänen vaimonsa.

– Harri ajautui illan aikana juttelemaan baaritiskillä vaalealle kaunottarelle, ja jo hetkeä myöhemmin he vaihtoivat pusuja. He poistuivat ravintolasta yhtä matkaa aamukolmen aikoihin, Seiskalle supistaan.

Lue myös: Ohhoh! Mäkikotka Harri Olli saapui Seiskan synttäreille pornotähden ja stripparin kanssa läheisissä tunnelmissa - kuvat!

Muuttivat erilleen

Seiska uutisoi jo vuonna 2016 Ollin ja Tiian suhteen ajautuneen asumuseroon. Harri oli päätynyt ongelmiin myös Tiian sukulaisten kanssa. Harri ei tuolloin osannut sanoa, miksi osa Tiian sukulaisista on heidän suhdettaan vastaan.

– Tiian sukulaiset ovat yrittäneet viedä pojan pois luotani. He ovat todenneet minulle, että vievät lapsen ja Tiian turvakotiin. Olen todennut siihen, etteivät todellakaan vie, sillä lapsella ja Tiialla on kaikki hyvin luonani. Olen kokenut Tiian sukulaisten puolelta uhkailua. Tiian kuulemma pitää valita, aikooko hän jatkaa elämää sukulaisten vai minun kanssa, Harri kertoi Seiskalle elokuussa 2016.

Lue lisää: Asumuseroon ajautunut Harri Olli: Sukulaiset vastustavat suhdettamme!

Harri painotti tuolloin, että on ollut uskollinen Tiiaa kohtaan koko heidän suhteensa ajan.

– En ole pettänyt Tiiaa enkä usko, että hänelläkään olisi ollut muita kumppaneita.

Lue lisää ja katso kuvat Harri Ollin kuhertelusta oululaiskaunottaren kanssa torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »