Asumuseroon ajautunut Harri Olli: Sukulaiset vastustavat suhdettamme!

Asumuseroon ajautunut Harri Olli: Sukulaiset vastustavat suhdettamme!

17.08.2016 11:24

Seiska uutisoi viime viikolla mäkihyppääjä Harri Ollin suhteen Tiia-vaimon kanssa ajautuneen asumuseroon. Harri on tullut tähän saakka hyvin toimeen Tiian sukulaisten kanssa, mutta nyt sukset ovat menneet ristiin. Harri ei osaa sanoa, miksi osa Tiian sukulaisista on heidän suhdettaan vastaan.

- Tiian sukulaiset ovat yrittäneet viedä pojan pois luotani. He ovat todenneet minulle, että vievät lapsen ja Tiian turvakotiin. Olen todennut siihen, etteivät todellakaan vie, sillä lapsella ja Tiialla on kaikki hyvin luonani. Olen kokenut Tiian sukulaisten puolelta uhkailua. Tiian kuulemma pitää valita, aikooko hän jatkaa elämää sukulaisten vai minun kanssa.  

 

Puhevälit poikki

Harri kertoo, ettei ole tällä hetkellä puheväleissä Tiian kanssa. Siitä huolimatta he ovat onnistuneet sopimaan yhteisen lapsensa asioista. Toissa viikolla Harri vietti neljä päivää poikansa kanssa.   

- Haluaisin jatkaa yhteistä elämää Tiian kanssa, sillä rakkauteni häntä kohtaan ei ole missään vaiheessa sammunut. Makkarissa hommat ovat pelanneet aina loppuun asti. Sen voin myöntää, että yhteinen aikamme on ollut kortilla. Olen viettänyt lähes koko kesän Itävallassa treenileirillä, Harri toteaa.

- Minulla on ollut koko ajan hirveä ikävä perhettäni ja olen pyrkinyt sen sanomaan heille. Tiia voi tuntea itsensä toissijaiseksi, mutta sitä hän ei ole. Urheiluun liittyy paljon asioita, josta en voi tinkiä, jos haluan menestyä. Minulla ei ole enää hirveästi jäljellä hyppyuraa. Olen 31-vuotias, joten jokainen päivä on plussaa. Tähtäimeni on vuoden 2018 talviolympialaisissa, jotka käydään Etelä-Koreassa. 

 

En ole pettänyt!

Harri painottaa, että on ollut uskollinen Tiia kohtaan koko heidän suhteensa ajan.

- En ole pettänyt Tiia ja uskon, ettei myöskään hänellä ole ollut muita kumppaneita.

Alkoholillakaan ei ole vaikutusta suhdekriisiin, sillä Harri ei ole avannut korkkia kohta kolmeen vuoteen.

- Olen päättänyt, etten juo. Olen antanut Tiian juhlia, mutta olen päättänyt, että itse en koske alkoholiin illanistujaisissa tai yöelämässä. 

 

 

 
Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!