fbq
Uutiset
06.04.2019 10:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Tarja Smura asuu poikiensa kanssa.
Avioeron raukeamisesta huolimatta Tarja Smura asuu erillään Markus-rakkaastaan – ”Yksinhuoltajan arki ei ole helppoa!”
Uutiset
06.04.2019 10:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura, 48, jätti sairaanhoitajamiehensä Markus Haapasalon kanssa viime keväänä avioerohakemuksen yhdessä, ja tuolloin pari myös muutti erilleen.

Tarja paljasti Seiskan haastattelussa, että avioerohakemus on rauennut, koska he eivät jättäneet kakkosvaihetta.

Lue lisää: Tarja Smuran avioero raukesi: ”Iloitsen erityisesti lasten takia!”

Purskahdin itkuun

Erillään asuvan pariskunnan uusioperheeseen kuuluu kolme lasta Tarjan edellisestä avioliitosta ja Markuksen Samuel-poika.

Tarjan esikoinen, 21-vuotias Angela, on jo muuttanut omilleen, ja Samuel asuu Markuksen kanssa. Tarja myöntää, että elämä kotona yksin kahden niin eri-ikäisen lapsen kanssa on välillä raskasta.

– Yksinhuoltajan arki ei ole aina helppoa. Maaliskuussa purskahdin itkuun, kun lapset kiukuttelivat peliajasta! Välillä turhautuu poikien nahisteluun, erityisesti kun itse pitäisi keskittyä johonkin tärkeään, kuten kirjoitustyöhön.

Tarjalla on ensimmäisestä avioliitostaan 22-vuotias Angela, 12-vuotias Gabriel ja 7-vuotias Raphael. – Lapset ovat muokanneet minusta sen, mitä olen.
Tarjalla on ensimmäisestä avioliitostaan 22-vuotias Angela, 12-vuotias Gabriel ja 7-vuotias Raphael. – Lapset ovat muokanneet minusta sen, mitä olen.

 

Lue myös: Ex-missi Tarja Smuran tyrmäävän kaunis Angela-tytär, 21, ei haaveile misseydestä - katso kuva! "Äidin menestys luo paineita"

Poikien kovistelu toi Tarjalle kuitenkin heti huonon omantunnon.

– Hetkellisen romahtamisen jälkeen pyysin heiltä heti anteeksi, ja kerroin, miten pahalta heidän riitelynsä tuntui. Olen pyrkinyt opettamaan lapsilleni, että tunteet saa ja pitää näyttää.

– Arjen kasvatusvastuun jakamista minulla on ikävä.

Lue myös: Tarja Smura avautuu talousahdingosta: ”Olemme eläneet makaronilla ja tonnikalalla!”

Kuin oma poika

Tarja on kasvanut läheiseksi Markuksen 11-vuotiaan Samuelin kanssa, jonka on tuntenut yli puolet tämän elämästä.

– Hän kutsuu minua äidikseen, mistä olen hyvin onnellinen. Samuel oli viiden, kun hän tuli osaksi elämääni. Vuotta aikaisemmin hän oli menettänyt oman äitinsä.

– Pyrin näkemään Samua mahdollisimman usein. Hän käy samaa koulua poikieni kanssa, ja kuskaan heitä harrastuksiin ja haen koulusta.