Katso kuva!

Avara kaula-aukko ja keskisormet pystyssä! Popkaunotar Tuuli, 21, paljasti YouTubessa olevansa neitsyt - sai valtavan palauteryöpyn somessa!

Uutiset | 20.05.2020 12:24

Salaisuudet-biisillään vuonna 2012 tunnetuksi tullut, silloinen teinipoppari Tuuli Oikarinen, 21, kertoo suositulla YouTube -kanavallaan, että hän ei ole harrastanut kertaakaan seksiä. Hän on siis neitsyt.

Tuulin faneille asia ei tule suurena yllätyksenä, sillä hän on omien sanojensa mukaan kertonut kokemattomuudestaan aiemminkin.

- Olen neitsyt, 21-vuotias, enkä ole ikinä harrastanut seksiä, Tuuli sanoo pirteästi.

Sinkkuelämää

Neitsyytensä "tunnustanut" Tuuli ei ole mikään kummajainen. Sukupuolielämän aloittaminen korreloi Väestöliiton keräämän datan mukaan melko hyvin seurustelun aloittamisen kanssa. Tuulin kohdalla tilanne on hänen kertomansa perusteella se, ettei aikaa seurustelulle ole liiennyt.

Tuulin ikäluokassa joka kymmenes nainen on syystä tai toisesta samassa tilanteessa: seurustelusuhdetta ei ole ollut. 

- Mulle on ollut tärkeää, että jos mä harrastan seksiä, niin se tapahtuu parisuhteessa. Mä olen tiedostanut sen, että mä haluan olla parisuhteessa vasta, kun mun oma elämä on järjestyksessä.

Tuulin arvojärjestyksessä ura musiikin ja median parissa on numero yksi. Toisekseen, hän on viettänyt lapsuuttaan ja nuoruuttaan aivan rauhassa, ilman paineita olla jotenkin "vanhempi" kuin on. Tästäkin syystä seksielämä on saanut odottaa.

- Musta tuntuu, että mä olen aina ollut sellainen late bloomer. Mua ei ole kiinnostanut seksi, vaan olen keskittynyt koko lapsuuden mun uraan.

Kehuja ja ylistystä

Tuuli on saanut sekä YouTube- että Instagram-tilillään runsaasti ylistävää palautetta neitsyysvideon julkistamisen jälkeen. Monet kehuvat Tuulia rohkeaksi ja pitävät tärkeänä, että myös neitsyydestä uskalletaan puhua avoimesti.

YouTube-videon kommenteissa yltyi myös vilkas keskustelu siitä, minkä ikäisenä kukin on menettänyt neitsyytensä ja onko asialla mitään väliä.

- Arvostetaan jokainen sua Tuuli, vaikka olet neitsyt. Ei ole mitään oikeaa ikää, minkä ikäisenä neitsyys pitäisi menettää, yksi videon katsoneista sanoo.

- Hienoa että puhut tästä. Oot upea esimerkki, toinen kommentoi.

Räväkkää kuvamateriaalia

Tuuli on tullut somessa tunnetuksi räväkästä tyylistään, sinisistä hiuksistaan sekä kuvista, joissa on asennetta, joskus paljasta pintaakin.

Yhdessä tuoreessa kuvassa sinitukkainen kaunotar poseeraa Instagram-tilillään keskisormet pystyssä, pelkkä bleiseri yläosana. 

- Pitää rakastaa ensin itseään, ennen kuin voi rakastaa toista, Tuuli linjaa kanavallaan. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

Monet muutkin Tuulin Instagram-tilin kuvat ovat toisinaan varsin rohkeita ja provosoivia, kuten alla olevat kuvat osoittavat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my inner @tanamongeau coming out

Henkilön ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖕🏼😎🖕🏼

Henkilön ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) jakama julkaisu

Artikkelia päivitetty ja otsikkoa muokattu keskiviikkona klo 14.40: Täydennetty Tuulin fanien kommentteja sekä muokattu artikkelin tekstiä.

Teksti:Pauli Poutanen & Mika Seppänen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!