fbq
Uutiset
22.08.2020 12:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Sini Ariell, Demi O'Hara
SIni Ariell perhe
Australialaistunut malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell muutti perheineen uuteen kotiin – katso kuvat persoonallisen maaseututalon sisältä!
Uutiset
22.08.2020 12:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Sini Ariell, Demi O'Hara

Australiassa asuvan Sini Ariellin, 38, kevät ja kesä ovat olleet täynnä vastoinkäymisiä. Koko perheen eli aviomies Stuart Bondsin, 33 ja Penny-tyttären, 3, elämää on sotkenut tietysti sekä Ausseissa että Suomen-töissä kuviot uusiksi pistänyt koronapandemia. Silti hyvääkin on riittänyt.

– Alkuvuosi oli tosi vaikea, mutta onneksi raskaus- ja vauva-aikana painaneet yksinäisyys ja masennus pysyivät poissa. 

SIni Ariell

Suuri suru murensi

Australian vuoden vaihteen rajujen maastopalojen takia perhe joutui lähtemään evakkoon kotoaan maaseudulta Newcastlen tuntumasta joulukuussa. 

– Tammikuussa pääsimme takaisin kotiin, kun maastopalot olivat talttuneet. Lähin paloseinämä oli sijainnut neljän kilometrin päästä talostamme. Onneksemme asuinalueemme pelastui, mutta naapurustoa se tuhosi, Sini kertoo. 

Vielä helmikuussa kaikki oli Sinin elämässä ja paloista toipuvassa Australiassa hyvin.

– Sitten kaikki alkoikin mennä päin hemmettiä. 

Maaliskuussa perheen elämää kohtasi suru, kun Sini sai keskenmenon. Kun hän kertoi siitä blogissaan, hän sai satoja tsemppiviestejä ja tukea tuntemattomiltakin.

Valtava maaseutukoti

Sini ja Stuart rakensivat uutta taloaan neljä vuotta. Huhtikuussa valmistunut kaunis omakotitalo on saanut perheen unohtamaan alkuvuoden surut.

sini

– Uuden kodin myötä pääsimme kääntämään uuden lehden elämässämme. 380-neliöinen talo on kaksikerroksinen, meillä on kahden makuuhuoneen lisäksi iso olohuone, avokeittiö, vaatehuone, ja suomalainen sauna, Sini kertoo. 

Sini
Sini
sini

Vauvalle tarkoitettu huone on muutettu toistaiseksi vierashuoneeksi, ja koti on sisustettu perheen näköiseksi.

SIni Ariell
SIni Ariell

Sähkö Sinin ja Stuartin tilalla syntyy aurinkoenergialla, ja varalla on generaattori, jos sattuu olemaan pilvistä pitkään. Sadevesi suodatetaan tankkeihin.

– Vihannekset saamme osittain omasta maasta ja munat kanalasta. Lehmät laiduntavat pihapiirissämme. Lähin naapurimme asuu kahden kilometrin päässä. Kaupunkiin on matkaa 35 kilometriä. Olemme mukavan eristyksissä muulta maailmalta.