Jari Sillanpään hieroja sai tuomion eläinsuojelurikoksesta.

Asunto virtsan ja ulosteiden peitossa! Jari Sillanpään seksihierojan kotoa löytyi eläimiä järkyttävissä oloissa!

08.03.2020 09:17

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäälle, 54, luettiin viime viikolla Helsingin käräjäoikeudessa syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syyttäjä vaatii 8–9 kuukauden ehdollista vankeustuomiota. Sillanpää kiistää syytteet.

Lue myös: Jari Sillanpää saapui käräjäoikeuteen hyväntuulisena - murtui kyyneliin median edessä: Tämä on ollut raskasta!

Oikeudessa paljastui, että Sillanpää kutsui kotiinsa hierojan elokuussa 2017. Hierojan mukana asuntoon tuli 12-vuotias lapsi. Sillanpää ja hieroja menivät harrastamaan seksiä laulajan toimistoon, mutta jossain vaiheessa lapsi tuli paikalle ja otti tilanteesta kuvan.

Tapahtuman selvittämistä on hankaloittanut, että seksihieroja on kuollut. Hän tukehtui Virossa vuonna 2018.

Lue lisää: Jari Sillanpään kohutulla seksihierojalla karu kohtalo: tukehtui hodariin!

Koti eläinten ulosteessa

Hieroja tuomitiin reilu kymmenen vuotta sitten massiivisessa huumejutussa yli neljän vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Hänen nimensä ja ammattinsa nousivat näkyvästi julkisuuteen, sillä hän oli poikkeuksellisessa asemassa rikoksia tehtaillessaan.

Lue lisää: Huumetuomio ja syyte raiskauksesta! Jari Sillanpään kuolleen seksihierojan järkyttävä tausta paljastui!

Muutamaa vuotta myöhemmin hieroja sai 60 päivän vankeusrangaistuksen eläinsuojelurikoksesta. Hänen kodistaan löytyi kymmeniä kissoja ja koiria, jotka elivät järkyttävissä oloissa. Asunto oli virtsan ja ulosteiden peitossa. Sairaita eläimiä oli suljettu pieniin häkkeihin, eikä niillä ollut juomakelpoista vettä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!