fbq
Uutiset
30.04.2018 20:27
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Elastinen, Cheek
Astetta tyylikkäämpi vappu! Elastinen ja Cheek loksauttavat leuat Kiira Korven ja Arthur Borgesin ökyhäissä - "Komeita urhoja!"
Uutiset
30.04.2018 20:27
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska on kertonut pitkin vappuaattoa Kiira Korven ja Arthur Borgesin hääjuhlasta. Näyttävä pariskunta sanoi toisilleen tahdon tänään maanantaina (30.4.) Pohjois-Italiassa Como-järven rannalla noin kello 18 Suomen aikaa.

Lue myös: Kiira Korpi ja Arthur Borges sanoivat tahdon! Unelmapari meni naimisiin ”James Bondin ökyhuvilassa" - katso kuva!

Joku voisi luonnehtia Kiiran ja Arthurin suurta päivää todelliseksi unelmahäiksi. Italian ja Sveitsin rajalta ei varmasti löydy montaa yhtä idyllistä ja suorastaan satumaista paikkaa kuin postikorttimainen Como-järvi - ja sen rannalla komeileva ökyluksushuvila Villa del Balbianello. Kyseinen, elokuvistakin tuttu pytinki eli Kiiran ja Arthurin vihkipaikka on ihastuttanut arkkitehtuurillaan vaatimaatomasti keskiajalta asti.

Ja jollei siinä ole vielä tarpeeksi, niin häävieraslista suorastaan pursuaa suomalaisia silmäätekeviä. Julkkiksista häähumua todistavat paikan päällä muun muassa Profeetat eli Cheek ja Elastinen, joista viimeksi mainittu myös julkaisi maanantai-iltana kuvan julkisessa Instagramissaan:

Kuten kuvasta näkyy, omanlaistaan vappua viettävät megatähdet eivät örvellä siman suhteen eikä tippaleipää löydy rinnuksilta. Päinvastoin, herrasmiehet ovat viimeisen päälle tälläytyneitä.

– Tänä vappuna vähän eri maisemat mutta samat äijät. Terveisiä ja mahtavaa juhlaa! Elastinen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuten arvata saattaa, kuva on kirvoittanut nopeasti ihastelevia kommentteja osakseen.

Nyt on komeeta muukin kuin maisema! hehkuttaa eräskin.

Ihanat! ihastelee toinen.

Upee kuva! komppaa kolmas, samoin kuin neljäskin Insta-käyttäjä:

Komeita urhoja!