Apulanta-rokkari Sipe Santapukki liikuttui lapsen syntymästä: ”Hirveän vaikea pukea sanoiksi!”

Uutiset | 15.09.2020 08:29

Apulannan rumpali Santapukin huushollissa riittää tohinaa. Lahdessa viihtyvät Sipe ja tämän puolisonsa, ex-suunnistaja Minna Kauppi saivat muutama viikko sitten toisen lapsensa.

– Sehän on sellainen asia, mitä on hirveän vaikeaa pukea sanoiksi. Se on tietenkin siisteintä elämässä, lähes liikuttunut rumpali nieleskelee.

– Hän on vielä niin pieni, varsinkin kun syntyi suhteellisen aikaisessa vaiheessa. Olimme sen vuoksi viikon verran sairaalassa, mutta sen jälkeen pääsimme viikonlopuksi kotosalle. Minna ja lapsi voivat kumpikin hyvin, erittäin hyvin.

Lue myös: Apulannan rokkikukot Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki kesyyntyivät perheenisiksi: Emme koskaan heitelleet telkkareita!

Sipe Santapukki ja Minna Kauppi saivat hiljattain toisen yhteisen lapsensa. Pariskunnalla on ennestään kolmevuotias Ukko-poika.

”Jännitän vähemmän”

Toinen lapsi on toisaalta lisännyt univelkoja, toisaalta taas vähentänyt stressaamista.

– Toisen lapsen myötä on oppinut jännittämään vähän vähemmän kaikkia asioita. Luottamus on kasvanut siihen, että kaikki tulee menemään hyvin, Sipe nyökkää.

– Ja kun on jo kerran nähnyt synnytyslaitoksen ja neuvolan toiminnan, niin tietää, kuinka hyvissä käsissä me täällä Suomessa olemme. Maailmassa ei varmaan ole toista maata, jossa näitä asioita olisi hoidettu paremmin.

– Osaan myös ehkä ottaa muut ihmiset paremmin huomioon. Koen aina olleeni muut huomioiva ihminen, mutta nyt kun on pieniä lapsia perheessä, se on korostunut vielä enemmän. Huomioidaan toiset, niin kaikki on jees.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!