Antti Kurhinen muutti poikamiesboksiinsa vain muutama kuukausi sitten – joutuu etsimään uuden asunnon: Inhottava tilanne!

Uutiset | 06.06.2018 19:32

Temptation Island Suomi -sarjassa nähty Antti Kurhinen etsii uutta asuntoa.

Antti muutti Helsingin Töölössä sijaitsevaan 47-neliöiseen poikamiesboksiinsa muutama kuukausi sitten. Tosi-tv-tähti sai ikäviä uutisia jokin aika sitten, sillä taloyhtiössä alkaa putkiremontti elokuussa.

− Todella inhottava tilanne. Tiesin, että putkiremontti tulee, mutta sen alkamisajankohta tuli täytenä yllätyksenä! Yritin neuvotella vuokranantajani kanssa eri vaihtoehdoista, mutta vuokrasopimuksen purkaminen oli ainoa hyvä ratkaisu. Harmittaa, koska pidin asunnosta ja talon sijainnista todella paljon, Antti kertoi Seiskalle.

Lue myös: Unelmien naista etsivä Antti Kurhinen listaa naiskriteerinsä – kimittäminen ärsyttää: Saatan menettää mielenkiinnon pelkän puheäänen takia!

Antti yrittää löytää uuden asunnon mahdollisimman nopeasti. Hän etsii uutta asuntoa muun muassa sosiaalisen median avulla.

Laitetaanpa tänne vielä ilmoitus uudestaan, eli tosiaan etsitään pitkäaaikaista edullista vuokra-asuntoa Helsingin keskustan alueelta heinäkuun lopusta lähtien kun nykyisessä alkaa putkiremppa elokuussa. Kaksio mielellään. Ei ole lemmikkejä, en tupakoi, luottotiedot kunnossa ja takuuvuokran maksetaan mukisematta. Tarjoukset yv.kiitos, Antti kirjoitti Facebookin Vuokra-asunnot Helsinki -ryhmään.

Tosi-tv-tähti harmitteli Seiskalle sitä, että nyt hänen on pakattava omaisuutensa jälleen kerran ja aloitettava raskas muuttoprosessi.

− Harmittaa, koska sain nykyisen asuntoni sisustuksen valmiiksi, eikä se muuttaminen ilmaista ole. No, toivottavasti löytäisin jonkun ihanan kodin mahdollisimman pian

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!