fbq
Uutiset
26.03.2018 10:15
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Antti Holma
Antti Holma poseeraa täysin alasti sängyllä! Jopa karvoitus näkyy - kuva!
Uutiset
26.03.2018 10:15
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Näyttelijä Antti Holma, 35, on ihastuttanut somekansaa kuvilla, jossa komistus esittelee jumalaista kroppaansa. Näyttelijä julkaisi Instagramin Stories-osiossa eilen sunnuntaina (25.3.) kuvan, missä hän poseeraa sängyllä lähes ilkosillaan.

Lue myös: ANTTI HOLMA JULKAISI ROHKEAN KUVAN: MAKAA ALASTOMANA SÄNGYLLÄ - KATSO!

Antti kertoi helmikuussa Seiskalle ettei haaveile omakotitalosta ja koirasta, vaan näyttii täysin rinnoin sinkkuelämästä. 

- Minulla on joka satamassa heila ja parhaimmissa kaksi. Elän tällaista iloista katupojan elämää. Olen sellainen ihminen, että elelen vapaasti, Antti kertoi.

Vaikka näyttelijäkomistus onkin sinkku, niin ottajia hänellä varmasti riittää. Varsinkin kun katsoo hänen julkaisemiaan kuvia. Eilen julkaistussa kuvassa komistus makaa sängyllä täysin vaatteista riisuuntuneena. Intiimialuetta peittää ainoastaan tyyny. Tarkkasilmäiset voivat huomata, että Antti ei ole peittänyt kuvassaan karvoitustaan. 

Lue myös: OHO, ANTTI HOLMA JÄTTI VELJENI VARTIJA -ELOKUVAN ENSI-ILTABILEET VÄLIIN - JUHLI YLLÄTTÄVÄSSÄ PAIKASSA!

Antti Holma

Näyttelijä asuu Lontoossa. Antti kertoi viime kesänä Maikkarin pressitilaisuudessa syyn muutolle. 

- Minulla ei ollut lainkaan seksielämää Suomessa. Mietin, että ennen kuin kikkeli kuivahtaa ja kopsahtaa kylppärin lattialle, niin kannattaa vielä yrittää, Antti kertoi.

Lue myös: NYKYÄÄN RAIVORAITIS ANTTI HOLMA VIETTI ENNEN KOLMEN PÄIVÄN PIKKUJOULUBILEITÄ!

Antti julkaisi maaliskuun puolessa välissä hauskan kuvan Instagram-tililleen. Komistus on ottanut peiliselfien ja nopeasti katsottuna kuvassa ei ole mitään poikkeavaa. Tarkemmin katsottuna voi kuitenkin huomata erikoiset kynttilät, jotka muistuttavat miehen penistä. Antti on kertonut julkisesti olevansa homoseksuaali. 

 

Leave room for #prayer and #meditation.

Henkilön Antti Holma (@anttiholma) jakama julkaisu