Anna Puu

Anna Puu murtuu kyyneliin suositussa tv-ohjelmassa – avioero aiheutti syyllisyyden tunteen: En halua satuttaa ihmisiä

21.03.2019 17:29

Laulaja Anna Puu nähdään tämän illan Yökylässä Maria Veitola -jaksossa.

Tämän illan jaksossa Maria Veitola yökyläilee laulaja Anna Puun ja hänen avopuolisonsa, tuottaja Jukka Immosen yhteisessä kodissa. Anna ja Jukka ovat olleet yhdessä kolme vuotta.

Anna on ollut naimisissa, ja hänellä on yksi lapsi. Laulaja erosi lapsensa isästä vuonna 2013. Maria haluaa tietää, miksi Anna päätti erota.

- Se liittyi varmasti kolmenkympin kriisiini. Se oli sekavaa aikaa pääni sisällä… Nuorena äitinä ja oman identiteettinsä uudelleen kasaamisessa. Sitten vain huomasin, ettei keikalta ollutkaan kivaa tulla kotiin, Anna kertoo.

Laulaja ei pidä luovuttamisesta, ja avioero on ollut hänen elämänsä raskaimpia tilanteita.

- Se oli elämäni suurin epäonnistuminen. Tiesin, että pääsemme jossain vaiheessa nykyiseen tilanteeseemme: tyttärellämme on kaikki hyvin, ja asumme lähellä toisiamme. Olemme molemmat hyviä ja joustavia vanhempia, ja olemme väleissä keskenämme.

Anna kertoo olleensa se, joka halusi avioeron.

- Se tuli vähän sellaisena sammakkona. Puhuminen on aika tärkeä asia.

Lue myös: Maria Veitolan ohjelma rikkoi ennätyksensä – paljasti Seiskalle yllättävän tiedon tv-sarjan tekemisestä: Kävin kamppailun itseni kanssa!

 

Murtui kyyneliin

Anna kertoo työstävänsä eroaan ja ihmissuhdehistoriaansa omissa kappaleissaan. Hänelle tekstien kirjoittaminen on terapeuttista.

- Yritän päästä siitä…syyllisyyden tunteesta.

- En halua aiheuttaa ihmisille mielipahaa tai satuttaa heitä. Sitten siinä vain kävi niin, laulaja sanoo ja pyyhkii kyyneleitä. 

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla klo 21.
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!