Oho, Anna Abreu vaihtoi artistinimensä - samalla vaihtui myös Instagram-tili!

Uutiset | 13.11.2017 12:15

Laulaja Anna Abreu on uudistanut taiteellista uraansa kaikessa hiljaisuudessa.

Seiska uutisoi taannoin, että julkisuudesta hiljaiseloa pitävä Anna poisti faniensa yllätykseksi ja pettymykseksi kaikki Instagram-tilinsä kuvat. Lisäksi hänen profiilikuvansa vaihtui pelkkään mustaan.

Mitä ihmettä: Anna Abreu jätti 129 000 seuraajaansa tyhjän päälle – poisti kaikki kuvansa Instagram-tililtään!

Nyt näyttäisi siltä, että laulajan koko vanha nimimerkki on poistettu Annan käytöstä. Annaabreuofficial-nimimerkillä kuvapalvelussa näkyneellä Annalla on lähes 130 000 Instagram-seuraajaa. Nyt annaabreuofficial-nimeä käyttävä profiili on muutettu yksityiseksi, siellä on 34 julkaisua, mutta ei yhtään seuraajaa.

Anna Abreu poisti Instagram-tilinsä

Fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Anna ei ole poistanut koko profiiliaan, vaan hän on vaihtanut käyttäjänimensä. Nyt Anna löytyy suositusta kuvapalvelusta käyttäjänimellä @iamabreu.

Instagram-tilin tyhjentäminen ja käyttäjänimen muuttaminen enteilevät uuden aikakauden alkua laulajan uralla. Tätä ennakoi myös radikaali muutos taiteilijanimessä. Musiikkipalvelu Spotifysta ei nimittäin löydy enää artistia Anna Abreu. Laulajatähti on vaihtanut nimensä pelkäksi Abreuksi, eikä hänen kappaleitaan löydy muilla nimillä.

Anna Abreun uusi taiteilijanimi

Päivitys: Maanantaina Anna palasikin pitkän tauon jälkeen someen, kun hän julkaisi ensimmäisen kuvansa Instagram-tilillään.

Lue aiheesta lisää: Ohhoh! Instagram-tilinsä nollannut Anna Abreu rikkoi hiljaisuuden: palasi someen häkellyttävällä tavalla - katso!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!