Anna Abreu avautuu identiteettikriisistään: ”Olen käyttäytynyt muiden oletusten perusteella!”

Uutiset | 28.10.2018 17:11

Anna Abreu, 28, ponnahti pinnalle 12 vuotta sitten Idols-laulukilpailusta. Matkan varrella laulukieli on vaihtunut englannista suomeksi, ja taiteilijanimeksi on tullut pelkkä Abreu.

Anna on myös kasvanut julkisuuden valokeilan alla teinitytöstä aikuiseksi naiseksi.

– Näihin vuosiin mahtuu monta identiteettikriisiä artistina. Olisikin outoa, jos en olisi kokenut julkisuusurani aikana mitään murroksia, Anna kertoo.

Anna Abreu nousi julkisuuteen vuonna 2007, kun sijoittui Idols-kilpailussa toiseksi.
Anna Abreu nousi julkisuuteen vuonna 2007, kun sijoittui Idols-kilpailussa toiseksi.

 

Lue myös: Anna Abreu puhuu avoimesti seksuaalisuudesta: ”Ei tarkoita pelkästään aktia!”

World Vision: Riku ja ystävät -ohjelman lehdistötilaisuudessa laulaja pohti Seiskalle avoimesti uraansa.

– Olin kuitenkin vasta 16-vuotias pinnalle noustessani. Olen miettinyt monta kertaa, mitä haluan sanoa ja mitkä asiat ovat minulle tärkeitä.

Lue myös: Anna Abreu bikineissä Malediiveilla – olut kädessä ja sormi pystyssä: ”Ooh mikä booty”

Elänyt studiolla

Laulajakaunottaren uusin sinkku Yhen elämän juttu on noussut uran suurimpien hittien joukkoon, ja uuttakin musiikkia on luvassa vielä tämän vuoden puolella. Anna kiittää uutta tuottajaansa Tidoa siitä, että on kasvanut artistina.

– Ongelma oli, että aiemmin halusin sanoa asiat todella uskottavasti. Nyt en enää mieti turhaan vaan sanon asiat kuten sanoisin ne muutenkin.

– Tässä Tido on auttanut todella paljon, ja hänestä on samalla tullut parhaita kavereitani. Olemme löytäneet henkisen yhteyden. Tido on nyt Los Angelesissa, mutta olemme studiossa aina, kun hän on Suomessa. Olen käytännössä elänyt kaksi viime vuotta studiolla.

Anna nähdään muiden tähtien mukana 7.12. Nelosella esitettävässä kaksituntisessa hyväntekeväisyysshow’ssa World Vision: Riku ja ystävät.
Anna nähdään muiden tähtien mukana 7.12. Nelosella esitettävässä kaksituntisessa hyväntekeväisyysshow’ssa World Vision: Riku ja ystävät.

 

Lue myös: Anna Abreu edusti rintsikat paljastavassa asussa - kuva! "Tyylini on yksinkertainen ja tyylikäs"

Rooleja päällä

Anna myöntää, että välillä ura on saanut hänet toimimaan pikemmin muiden kuin hänen omien ajatustensa mukaan. Se on nyt kuitenkin jäänyt taakse.

– Kun on joutunut tähän pyöritykseen tosi nuorena, on päässyt syntymään rooleja. Olen käyttäytynyt muiden oletusten perusteella.

Lue myös: Anna Abreu avautuu väleistään Almaan – tunteneet toisensa jo vuosia sitten: Tutustuimme IRC-galleriassa!

Anna kertoo hänessä olevan monta puolta, joita hän ei ole halunnut näyttää kuin biisiensä kautta. Hän haluaakin välittää kappaleissaan aidoimman puolen itsestään.

– Ihmiset usein ajattelevat minun olevan positiivinen ilopilleri. Asko Kallonen kuitenkin sanoi minulle kerran, että olen positiivisin melankolinen ihminen, jonka hän tuntee.

– Tyylini on yksinkertainen, tyylikäs ja näyttävä. Ostan tosi paljon vaatteita netistä.
– Tyylini on yksinkertainen, tyylikäs ja näyttävä. Ostan tosi paljon vaatteita netistä.

 

Sammakoita suusta

Anna on naimisissa entisen lumilautailijan, Makia-vaatebrändillä työskentelevän Lauri Heiskarin kanssa. Suhde-elämästään Anna vaikenee haastatteluissaan täysin, mutta uskaltaa kappaleissaan käsitellä parisuhdetta ja seksuaalisuutta.

– Minulla ei ole koskaan ollut mitään tabuja! Pystyn puhumaan ystävien kanssa ihan kaikesta, kun taas artisti-minäni on kehittänyt älyttömästi tabuja.

Lue myös: Anna Abreun ja Jannika B:n erikoinen vessakuva huvittaa somessa: “Jalat menee sekaisin silmissä!” - katso!

Anna muistuttaa, että maailmassa ei aina ole helppoa tuoda asioita esille, varsinkaan naisena.

– Pelkäsinkin pitkään ihmisten ajattelevan, että olen hölmö. Nykyisin ajattelen, etten ole hölmö ja voin sanoa ihan mitä haluan. Välillä suusta pääsee sammakoita, mutta sekin on ihan ok, sillä olen ihminen siinä missä muutkin.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!