Aleksi Valavuori.

Aleksi Valavuorella erikoinen asumisjärjestely – majoittunut jo vuosia maankuulussa ökyhotellissa: ”Se on toinen kotini!”

05.08.2018 07:37

Helsingin Kalastajatorpan Tennisklubilla pelattiin viime viikolla Midnight Sun Openia. Helteistä tennisturnausta oli seuraamassa myös urheilun turkulainen monitoimimies Aleksi Valavuori, mutta se ei ollut ainut syy, miksi hän pyöri niillä kulmilla.

– Asun tosi usein täällä Kalastajatorpan hotellissa. Se on ollut oikeastaan toinen kotini vuodesta 2004 lähtien, hän tunnusti Seiskalle.

– En ole asunut Stadissa enää pitkään aikaan, mutta aina kun saavun kaupunkiin, majoitun täällä. Mulla on tänne hyvät yhteydet.

Aleksin suosima Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.
Aleksin suosima Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

 

Suorasukaisen Aleksin paljastus on sikäli huomionarvoinen, ettei kyseessä ole mikä tahansa valtatiemotelli. Ei sinne päinkään.

Munkkiniemessä meren rannalla komeileva Hilton Kalastajatorppa tunnetaan ylellisyydestään – kelpasihan sen yhteyteen rakennettu Valtion vierastalo äskettäin myös Suomessa valtiovierailun tehneelle Donald Trumpille.

Hiltoniin ja Valtion vierastaloon tarjoilut loihditaan samasta keittiöstä, hotelliravintola Meritorpasta. Näin ollen vaatimattoman miehen maineessa oleva Aleksi tyytyy kauhomaan samoja pöperöitä kuin Yhdysvaltojen presidentti.

Aleksi Valavuori.

Lue lisää Aleksin erikoisesta asumisjärjestelystä tuoreimmasta Seiskasta!
 

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Kristian Wallin, Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!