Teppo Säkkinen ja Aleksandra Riihimäki

Aleksandra-rakkaansa kihlannut entinen Hunks-tanssija Teppo Säkkinen vakuuttaa: ”Tämä on viimeinen kosintani!”

Uutiset | 06.09.2020 13:02

Vuoden 2013 Mr Finland ja entinen Scandinavian Hunks -tanssija Teppo Säkkinen, 40, on mennyt kihloihin naisystävänsä, promoottori Aleksandra Riihimäen, 27, kanssa. Teppo kosi Aleksandraa viikko sitten Rukalla. Kosinta tuli morsiamelle täytenä yllätyksenä.

Lue lisää: Yllätyskihlat! Suvi Pitkäsen kohuttu ex-mies Teppo Säkkinen kosi kaunista Aleksandra-rakastaan – romanttiset yhteiskuvat Seiskassa!

Loppuelämä yhdessä

Kihlapari tutustui vuonna 2015 sosiaalisen median välityksellä. He pitivät monen vuoden ajan aktiivisesti yhteyttä viestein ja puheluin, kunnes viimein tapasivat kahdeksan kuukautta sitten uudenvuodenaattona Helsingissä.

– Minulle tuli saman tien fiilis, että tässä se loppuelämän kumppani nyt on! Tämä on viimeinen kosintani, ja haluan mennä tämän naisen kanssa loppuun asti, Teppo sanoo.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat! Suvi Pitkäsen ex-mies Teppo Säkkinen rakastui – etsivät jo yhteistä kotia: Tällaista rakkautta en ole ennen kokenut!

Myös Aleksandra uskoo parin olevan ikuisesti yhdessä.

– Vuosien mittaan Teppo on osoittanut lojaalisuutensa, minulla on levollinen olo hänen kanssaan. Vaikka olenkin itsenäinen nainen, niin olen sitä mieltä, että jokaisen naisen kuuluu saada tuntea olevansa turvassa. Tepon kanssa tuntuu siltä.

Lue lisää Tepon ja Aleksandran suhteesta ja katso romanttiset kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Lindholm
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!