Yllätyskihlat! Suvi Pitkäsen kohuttu ex-mies Teppo Säkkinen kosi kaunista Aleksandra-rakastaan – romanttiset yhteiskuvat Seiskassa!

Uutiset | 03.09.2020 07:31

Vuoden 2013 Mr Finland ja entinen Scandinavian Hunks -tanssija Teppo Säkkinen, 40, on mennyt kihloihin naisystävänsä, promoottori Aleksandra Riihimäen, 27, kanssa. Teppo kosi Aleksandraa viikko sitten Rukalla. Kosinta tuli morsiamelle täytenä yllätyksenä.

– Ehkä jotenkin aavistin sen kuitenkin, sillä sinä aamuna minua jännitti jostain syystä kamalasti. En yhtään ymmärtänyt miksi, onnellinen morsian nauraa.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat! Suvi Pitkäsen ex-mies Teppo Säkkinen rakastui – etsivät jo yhteistä kotia: Tällaista rakkautta en ole ennen kokenut!

Teppo mietti tarkkaan missä kosinnan suorittaa, ja päätyi lopulta maisemagondoleihin, jotka vievät Rukan huipulle.

– Juttelin Aleksandralle matkan aikana ihania asioita ja miten paljon häntä rakastan. Ajelun puolivälissä polvistuin hänen eteensä ja kosin häntä.

– Minä ihmettelin, että miten se nyt noin puhuu. Kun Teppo polvistui, niin vain kiljuin. Hetki oli taianomainen, Aleksandra hehkuttaa.

Lue myös: Suvi Pitkäsen ja Teppo Säkkisen eron taustat: Teppo löi, repi ja ryyppäsi!

SEISKA 6/2015 Suvi Pitkäsen ja Teppo Säkkisen erosta uutisoitiin Seiskassa helmikuussa 2015.
SEISKA 6/2015 Suvi Pitkäsen ja Teppo Säkkisen erosta uutisoitiin Seiskassa helmikuussa 2015.

Tästä Teppo muistetaan

Teppo Säkkinen nousi julkisuuteen Scandinavian Hunks -showtanssiryhmästä vuonna 2010. Vuonna 2013 hän voitti Mr Finland -tittelin ja osallistui samana vuonna myös Julkkis Big Brotheriin. Muutaman viikon kuluttua hän päätti jättää kisan kesken perhesyihin vedoten. Parhaiten Teppo kuitenkin muistetaan riitaisasta avioliitostaan kohukaunotar Suvi Pitkäseen. Seiskassa on kerrottu suhteen sisältäneen muun muassa pettämistä ja fyysisiksi äityneitä riitoja.  Ex-avioparilla on kouluikäinen lapsi.

Lue lisää Tepon ja Aleksandran suhteesta ja katso romanttiset kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Lindholm
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!