Katso kuva!

Aku Hirviniemi julkaisi ällöttävän kuvan – Anni Hautala tunki hedelmiä sieraimiin, Pirkka-Pekka Petelius silmiin!

Uutiset | 05.03.2018 18:28

Näyttelijä Aku Hirviniemi julkaisi Instagramissa maanantaina (5.3.) hulvattoman kuvan, jossa hän on yhdessä juontaja Anni Hautalan ja koomikkolegenda Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa.

Kuvan paikaksi Aku on merkinnyt Rabbit Films -tuotantoyhtiön, joten ilmeisesti kolmikolla on yhteinen televisioprojekti tulossa.

Lue myös: Aku Hirviniemi vietti yhteisen viikonlopun Hangossa juontajarakkaansa kanssa – julkaisi yhteiskuvan: ”Elämyksellinen viikonloppu”

Kuvassa kolmikko käyttäytyy tavalla, joka voi aiheuttaa närkästystä, koska ruoalla leikkimistä pidetään mauttomana käytöksenä, vaikka se onkin vitsiksi tarkoitettu.

Aku poseeraa kuvassa kuorellinen banaani puoliksi suussa. Anni, joka tunnetaan parhaiten paitsi laulaja Chisun hyvänä ystävänä myös Radio Suomipopin Aamulypsyn ja useiden tv-ohjelmien juontajana, on puolestaan tunkenut hedelmiä sieraimiinsa. Lukuisista sketsihahmoista tunnettu Pirkka-Pekka hauskuttaa mandariineilla, joita hän pitää silmillään.

 

Hedelmällinen palaveri. #kupla @pirkkapekka_virallinen @annihautala @nelonen

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

Hedelmällinen palaveri, Aku kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Heitti laskiaispullan

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Aku pelleilee julkisesti ruoalla. Helmikuussa hän oli Huomenta Suomi -ohjelmassa markkinoimassa ensi-iltaan tullutta Varasto 2 -elokuvaa. Kesken haastattelun Aku heitti ohjelman juontaja Ivan Puopoloa suorassa lähetyksessä laskiaispullalla naamaan.

Lue myös: Aku Hirviniemi ivaili huumeista kärähtäneelle Jari Sillanpäälle Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä – juontaja repesi nauruun!

Myöhemmin Seiskan haastattelussa Aku selitti laskiaispullakohua ja sanoi sen olleen mainostemppu elokuvan markkinoimiseksi.

Lue myös: Juontajaa laskiaispullalla heittänyt Aku Hirviniemi selittelee outoa käytöstään: Mainostemppu!

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!