fbq
Uutiset
06.12.2018 20:24
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen
Aki linnanahde
Aki Linnanahteen Jonna-rakas ensimmäistä kertaa julkisuudesssa! - Tällainen kaunotar hän on!
Uutiset
06.12.2018 20:24
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen

Mediapersoona Aki Linnanahde koki marraskuussa elämänsä yllätyksen, kun hänen postiluukustaan tipahti kirje tasavallan presidentiltä. Kyseessä oli kutsu Linnan juhliin. 

Lue lisää: TTK-TÄHTI AKI LINNANAHTEELLE ARVOVALTAISTA POSTIA: ”TÄMÄ ON SUURI KUNNIA!”

Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähty Linnanahde saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle vaimonsa Jonnan kanssa. Vaikka pariskunta on ollut yhdessä jo vuodesta 2003, ei heitä aikaisemmin ole yhdessä julkisuudessa näkynyt.

Linnanahteen vaimon yllä nähdään yönsininen, ihoa myötäilevä iltapuku.

linna

Uusioperhe ja ero

Linnanahteella on vaimonsa kanssa 13-vuotias tytär, jonka lisäksi perheeseen kuuluu kolme aikuista lasta, jotka ovat Jonnan aiemmasta liitosta. 

- Olen heidän elämässään ollut vuodesta 2003 lähtien. Olen yrittänyt kohdella lapsia samanarvoisesti, ja he jopa kutsuvat minua isäksi, mikä tuntuu tietysti hyvältä, Linnanahde kertoi huhtikuussa Iltalehdelle

Pariskunnan liitto ei ole ollut pelkästään sitä kliseistä ruusuilla kävelemistä, sillä syyskuussa 2012 he päättivät hakea eroa. Yhdeksän kuukautta myöhemmin Linnanahde kertoi nöyränä  Enbuske Linnanahde Crew -radio-ohjelmansa aamulähetyksessä, että he ovat tulleet toisiin aatoksiin, hän oli tehnyt suuren virheen erottuaan vaimostaan. 

- Olen palannut hänen kanssaan yhteen, hän kommentoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »