Hyppää pääsisältöön
Aira Samulin ei pitänyt sairauslomaa.

Aivoinfarktista toipunut Aira Samulin: En pitänyt sairauslomaa!

Yrittäjänä edelleen toimiva Aira Samulin, 91, sai toukokuussa lievän aivoinfarktin, josta on toipunut täydellisesti.

– Minut on nyt tutkittu läpikotaisin, olen terve kuin pukki. Sain kahden kuukauden sairausloman, mutta minun ei ollut sitä mahdollista pitää kesällä, sillä Hyrsylän mutkassa kävi koko ajan ryhmiä vierailulla. Ei yrittäjä voi pitää sairauslomaa, Aira Samulin kertoi Seiskalle Britannian suurlähetystön puutarhajuhlissa.

Lue myös: IS: Aira Samulin, 91, sai aivoverenvuodon: lapsenlapsi huomasi, ettei kaikki ollut hyvin - kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Sairauskohtaus opetti Airalle, että hänen on rauhoitettava työtahtia.

– Viime vuosi oli hurja, työt tulivat uniin ja rytmini oli ihan sekaisin. Minua revitään edelleen joka suuntaan, mutta sukulaiset pitävät nyt huolen, etten ota liikaa töitä vastaan.

Lue myös: Aira Samulin onnitteli nyrkkeilymestari Elina Gustafssonia – kertoi huikeaa tarinaa legendaarisesta kovanyrkistä: ”Isäni veli iski siellä olympiakultaa!”

Sukulaiset ovat olleet huolissaan Airan jaksamisesta.  

– He tarkkailevat minua enemmän kuin ennen ja ovat huolissaan, jos eivät saa minua kiinni. Myös koko Suomen kansa on huolissaan, sillä menen ihan minne tahansa, niin aina joku tulee kysymään voinnistani, Aira toteaa.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Petri Voutilainen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!