juha perälä

Juha Perälän sokkilähtö Aamulypsystä järkyttää – fanit riekaleina: ”Nyt tuli suru puseroon!”

21.01.2019 10:16

Radio Suomipopin ja erityisesti Aamulypsy-ohjelman fanit saivat tänään maanantaina (21.1.) ikäviä uutisia, kun Juha Perälä ilmoitti jättävänsä vuoden radio-ohjelmaksikin palkitun aamulähetyksen. 

On sanomattakin selvää, että menetyksestä ovat pahoillaan Aamulypsy-juontajat Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa sekä ohjelman kymmenettuhannet fanit, jotka ovatkin purkaneet tuntojaan sosiaalisessa mediassa. 

TAUSTAA: Supersuosittu Aamulypsy hajoaa – Juha Perälä lähtee veks: ”10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00”

– Eiiiiiii! Nyt tuli suru puseroon

– Kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti kuulemme sinusta vielä. Olet mahtava radio juontaja ja tässä vuosien varrella on ollut hienoa seurata kasvuasi sekä radiojuontajana, että ihan ihmisenäkin!

– No tää oli kyllä negatiivinen yllätys

– Perälä jättää studioon tyhjän tilan ja pirun suuret saappaat täytettäviksi, jos jostain tulee tilalle joku...

Ehti yksi kommentoijista pohtia sitäkin vaihtoehtoa, että Perälä olisi voittanut sievoisen summan rahaa.

– Peris ottanut jostain lapusta paljon kiloja himaan! Nyt on massia matkustella ympäri maailmaa.. Sitte kun rahat on loppu niin Peris takas radiossa.

Jaajo Linnonmaa kommentoi Perälän lähtöä Instagram-tilillään seuraavasti:

- Moni Aamulypsäjä kuulikin tänään, että tää viikko on Periksen viimeinen Lypsyssä. Mä itse pidin välivuoden 2012, kun muutin Rovaniemelle pohtimaan tulevaisuutta ja mitä haluan elämässäni tehdä. Näin ymmärrän ja tuen Juhan ratkaisua täysin. Kun ei vielä ole lapsia, niin nyt on hyvä hetki kiertää maailmaa ja miettiä sen tarjoamia mahdollisuuksia. Perälä on minulle työkaveri, mutta ennen kaikkea hyvä ystävä, joten näemme varmasti tulevaisuudessa edelleen viikottain. Toivottavasti se oma juttu löytyy ja jos se on tämä radio, niin kuin itse totesin, niin ovi on aina auki! #aamulypsy #veks, Jaajo kirjoitti.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: ari lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!