Jesperi Kotkaniemi elää NHL-unelmaa.

19-vuotias Jesperi Kotkaniemi elää NHL-unelmaa Montrealissa – ”Hyvää ruokaa ja hyvännäköisiä tyttöjä!”

01.11.2019 09:02

Jesperi Kotkaniemi vastasi yhdestä viime syksyn kovimmista kiekkopommeista. Porin Ässien kasvatti löi kaikille jauhot suuhun ja murtautui ensiyrittämällä Montrealin Canadiensin vakiokokoonpanoon, vaikka mittarissa oli ikää vasta 18 vuotta.

Eikä porilainen jäänyt sivusta seuraajaksi. Jesperi paukutti vaativalla keskushyökkääjän tontilla 79 runkosarjaottelussa messevät 34 tehopistettä.

– Mielestäni avauskausi meni ihan hyvin. Tietysti parantamisen varaa jäi, mutta toivotaan, että tämä kausi sujuisi vielä paremmin ja saisin vielä enemmän vastuuta. Aion kyllä pistää parasta pöytään, Jesperi sanoo Seiskalle.

Lue myös: Tiesitkö?! Näyttelijäkaunotar Saara Kotkaniemen veli on tunnettu jääkiekkovalmentaja – veljenpoika on NHL-superlupaus!

Ruokaa ja silmänruokaa

Moni nuori mies voi vain haaveilla Jesperin tilanteesta. Hän harjoittaa ammattiaan maailman tarunhohtoisimmassa jääkiekkoseurassa, pankkitilille on jo nyt kilissyt noin miljoona euroa eikä nykyinen asuinpaikka ole sekään lainkaan pöllömpi.

– Onhan siinä pieni ero Porin ja Montrealin välillä. Jokainen voi itse kokeilla. Montrealissa on erilainen elämäntyyli, mutta aika lailla vain pelataan, treenataan, nukutaan ja syödään. Muulle ei jää paljoa aikaa, Jesperi vertailee.

Montreal on kuulemma kiva paikka, vaikka aikataulu ei paljoa vapaata annakaan.

– Siellä on hyvää ruokaa ja hyvännäköisiä tyttöjä. Heitä on kiva katsella kaupungilla ajellessa, Jesperi myhäilee.

Lue myös: Kukapa olisi uskonut? Tämä kaupunki on yksi NHL:n suosituimmista - suomalainen NHL-miljonääri hehkuttaa Seiskalle: "Parhaimpia paikkoja pelata lätkää!"

Montreal Canadiens on NHL:n tarunhohtoisin seura. – Olen yrittänyt opetella ranskaa kunnioituksesta seuraa ja kaupunkia kohtaan, Jesperi kertoo.
Montreal Canadiens on NHL:n tarunhohtoisin seura. – Olen yrittänyt opetella ranskaa kunnioituksesta seuraa ja kaupunkia kohtaan, Jesperi kertoo.

 

Lippis silmille ja ostoksille

Ainoastaan autolla Jesperi voi liikkua Montrealissa huomiota herättämättä. Suomalaisten voi olla vaikea edes käsittää, miten kiekkohullusta kaupungista onkaan kyse.

– Kyllä siellä aika hyvin meikäläinen tunnistetaan. Esimerkiksi ruokakaupassa on välillä vaikea käydä, Canadiens-fanien suosikiksi noussut ilopilleri kertoo.

Lue myös: NHL-tähti Erik Haula esittelee tyrmäävän kauniin Kristen-rakkaansa: Kesähäät Las Vegasissa!

Miten nämä kauppareissut sitten onnistuvat?

– Vedän lippiksen syvälle päähän ja katselen lattiaan! No ei, kyllä se kuuluu tähän työhön ja se pitää ottaa hymyillen vastaan, Jesperi myhäilee.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto ja All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!