fbq
Uutiset
22.11.2018 18:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Leo Pakarinen on Idolsin suurlupaus.
16-vuotiaalla suomiräpin suurlupauksella rankka tausta: Huostaanotettiin kesken koulupäivän!
Uutiset
22.11.2018 18:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Yleisö osoitti villisti suosiotaan viime perjantaina, kun Leo Pakarinen selvitti jälleen tiensä jatkoon Idolsissa. Kaikkein hämmästynein oli silti neljän parhaan joukkoon laulukisassa selvinnyt esiintyjä itse.

– Yllätyin jo silloin, kun pääsin koelauluista jatkoon. Sekin oli jo enemmän kuin alun perin oletin, Leo hämmästelee Seiskalle.

– Koelaulujen jälkeen kaikki on ikään kuin vain vilissyt silmissä. Idols on ollut tosi hieno kokemus, olen yrittänyt nauttia tästä kaikesta.

Lue myös: Seiska paljastaa: Idolsin kulisseissa kuohuu! 16-vuotias suomiräpin suurlupaus kehitteli suoraan tv-lähetykseen historiallisen härskejä riimejä – Nelonen reagoi välittömästi

Rankka nuoruus

Suosio ja Idols-tuomareiden ylistys ovat kaivattua vaihtelua Leon elämään. Vasta 16-vuotias lahjakkuus on saanut kulkea poikkeuksellisen kuoppaisen tien.

– Minut adoptoitiin päälle vuoden ikäisenä Etelä-Afrikasta Johannesburgista, Leo kertoo.

Lapsuus ja nuoruus Espoossa ei ollut kivuton. Vilkas poika alkoi pinnata koulusta, eivätkä arvosanat mairitelleet. Levottomuus vain lisääntyi teinivuosina, jotka olivat villejä.

Lue myös: ”Alatyylisiä termejä, oli pakko reagoida” – näin Nelonen ja tuotantoyhtiö vastaavat Idolsin sensuurikohuun: ”Ei ole tarkoitus jeesustella, mutta…”

Sen päälle Leon adoptioäidillä todettiin hirvittävä ALS-sairaus. Se surkastuttaa hiljalleen lihakset, rappeuttaa hermoradat ja johtaa väistämättä kuolemaan.

– Lopulta minut huostaanotettiin 14-vuotiaana kesken koulupäivän. Siitä asti olen asunut perhekodissa Muhoksella.

Lue lisää Leosta ja hänen haaveistaan musiikin sekä jalkapallon parissa torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »