15 vuotta sitten eläköitynyt Arvi Lind paljastaa: Näin painajaisia työstäni – ”40 vuotta jättivät jälkensä!”

Uutiset | 20.12.2018 11:01

Siitä on jo hämmästyttävät yli 15 vuotta, kun Arvi Lind suoristi paperinsa, katsoi suoraan kameraan ja sanoi viimeisen kerran:

– Tv-uutisten puolesta näkemiin.

Sitten hän irrotti itseltään mikrofonin ja poistui uutisstudiosta tunnusmusiikin soidessa. Se oli Arvin vihoviimeinen uutislähetys syksyllä 2003. Eikä Suomen rehellisimmäksi mieheksi tituleerattu legenda ole sen jälkeen mielinyt takaisin ruutuun.

– En tosiaan ole kaivannut, Arvi naurahtaa nyt Seiskalle.

Arvi Lindin viimeinen uutislähetys nähtiin yli 15 vuotta sitten, 15. lokakuuta vuonna 2003.
Arvi Lindin viimeinen uutislähetys nähtiin yli 15 vuotta sitten, 15. lokakuuta vuonna 2003.

Lue myös: Arvi Lindin leuka loksahti, kun poika Juha Lind käveli pankkiin Montrealissa – ”He olivat ihan, että Messias on laskeutunut”

Perjantaina 21. joulukuuta kunnioitettavat 78 vuotta täyttävä Arvi luki Ylellä yli 10 000 uutislähetystä. Hän sanoo työn olleen paitsi palkitseva, myös stressaava.

Minuuttiaikataulut ja alituinen stressi jättivät tunnolliseen työntekijään jälkensä.

– Se oli sen verran hektinen oravanpyörä, että näin jopa muutaman vuoden eläkkeelle jäätyäni painajaisunia työstäni, Arvi yllättää.

Lue myös: Uutislegenda Arvi Lind vakuuttui välittömästi, kun jääkiekko rantautui Etelä-Karjalaan - paljastaa pelanneensa lätkää 50-luvulta asti: "Käyn yhä kaukalossa kahdesti viikossa"

Millaisia painajaisia?

– Että en ehdi uutislähetykseen, en saa uutistekstiäni ajoissa valmiiksi tai sitten laitteet eivät toimi. Joten voi sanoa, että kyllä ne melkein 40 vuotta jättivät jälkensä.

Lue lisää Arvi Lindin eläkepäivistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen ja Yle
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!