12 vuotta naimisissa! TTK-tähti Mika Poutala esittelee Sanni-vaimonsa – yhteiskuva!

Uutiset | 31.10.2019 19:01

Entistä pikaluistelijaa Mika Poutalaa, 36, ei ole julkisuudessa nähty useinkaan Sanni-vaimonsa kanssa. Viime viikolla Mika teki poikkeuksen saapuessaan puolisonsa kanssa Jarkko Tamminen Show’n ensi-iltaan.

– Olemme olleet ensi keväänä 12 vuotta naimisissa. Menimme naimisiin aika nopeasti, ehdimme olla ennen häitä yhdessä puoli vuotta, Sanni kertoo.

Sannin mukaan perhe elää vielä tanssikuplassa, sillä he ovat vierailleet joka viikko suorissa lähetyksissä.  – Alkuvaiheessa treenasimme yhdessä kotona. Se kuitenkin jäi harjoitustahdin kiihdyttyä.
Sannin mukaan perhe elää vielä tanssikuplassa, sillä he ovat vierailleet joka viikko suorissa lähetyksissä.  – Alkuvaiheessa treenasimme yhdessä kotona. Se kuitenkin jäi harjoitustahdin kiihdyttyä.

 

Lue myös: Herranjestas, mikä kaula-aukko! Pikaluistelija Mika Poutalan Sanni-vaimo saapui rohkeana Linnaan -katso!

Keväällä 2018 urheilu-uransa päättänyt Mika palasi julkisuuteen parhaillaan pyörivässä Tanssii tähtien kanssa -tv-kisassa. Tanssi on tullut Mikan elämään vasta miljoonaohjelman myötä, sillä hän ei ollut suostunut edes häävalssiin omissa häissäänkään.

TTK-julkisuus ei ole muuttanut perheen arkea. – Olimme ystävän kanssa kauppakeskuksessa, ja hän huomasi ihmisten katselevan peräämme. Emme itse kiinnitä huomiota tuollaisiin asioihin, Sanni kertoo.
TTK-julkisuus ei ole muuttanut perheen arkea. – Olimme ystävän kanssa kauppakeskuksessa, ja hän huomasi ihmisten katselevan peräämme. Emme itse kiinnitä huomiota tuollaisiin asioihin, Sanni kertoo.

 

Lue myös: TTK-kilpailija Mika Poutala kieltäytyi häävalssista: ”Vaimo yritti saada lattialle, mutta olen itsepäinen tyyppi!”

Sanni antoi periksi Mikan päätökselle.

– Häävalssi ei ollut minullekaan supertärkeä, joten en jaksanut vääntää asiasta. Mika osaa olla itsepäinen, Sanni kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!