fbq
Ulkomaat
12.01.2022 10:25
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Simon Cowell
Yllätyskihlat! Simon Cowell kosi pitkäaikaista kumppaniaan - ilkeä laulutuomari ensimmäistä kertaa avioon
Ulkomaat
12.01.2022 10:25
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

American Idol -ohjelman tuomari sekä The X Factor -kilpailun luoja Simon Cowell, 62, on kihlannut pitkäaikaisen kumppaninsa Lauren Silvermanin, 44, jouluaattona Barbadoksella.

17 vuoden ajan seurustellut pariskunta ei ole pitänyt kiirettä naimisiin menonsa kanssa, mutta nyt ilkeänä laulutuomarina tunnettu Simon on päättänyt rengastaa rakkaansa.

Lue myös: Onko se todella hän? X Factorista tuttu Simon Cowell on hoikistanut itsensä liki tunnistamattomaksi – paparazzikuvat Karibian-lomalta hämmästyttävät

Pariskunnalla on virallisesta vakiintumattomuudestaan huolimatta vuonna 2014 syntynyt poika.

 

Simon ja Lauren ovat seurustelleet vuodesta 2004 alkaen.
Simon ja Lauren ovat seurustelleet vuodesta 2004 lähtien.

 

Kosinta tapahtui Simonin omistaman Barabadoksen-kodin tuntumassa rannalla. Pariskunta oli lähtenyt kävelylle, kun Simon polvistui rakkaansa eteen.

- He ovat todella onnellisia. He ovat olleet pitkään yhdessä ja ihailevat toisiaan suuresti, joten läheisille ystäville heidän kihlautumisensa ei ollut yllätys, parin lähipiiristä vahvistetaan.

Kosintaa olivat todistamassa heidän yhteinen Eric-poika, sekä Laurenin teini-ikäinen poika kaunottaren edellisestä suhteesta.

Lue myös: Simon Cowellin selkä murtui karmeassa sähköpyöräonnettomuudessa: kuvattiin pyöränsä selässä ennen tärskyä, yksi asia kiinnittää huomion - katso!

Lauren päätti kymmenenvuotisen suhteensa Andrew Silvermanin kanssa vuonna 2013 Simonin ja Laurenin salasuhteen selvittyä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »