fbq
Ulkomaat
23.11.2022 09:20
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Victoria
Victoria edusti ötökkämekossa – tätä vaatemerkkiä prinsessa suosii
Ulkomaat
23.11.2022 09:20
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Ruotsin kruununprinsessa Victoria vieraili vastikään Kenian pääkaupungissa Nairobissa Norjan kruununprinssi Haakonin kanssa.

Kyseessä oli YK:n kehitysohjelman järjestämä vierailu. Haakon on ollut ohjelman hyväntahdon lähettiläs vuodesta 2003 saakka, ja hän on erikoistunut taistelemaan maailmanlaajuista köyhyyttä vastaan. Victoria aloitti edustustehtävässä vuonna 2016. 

Lue myös: Mitä ihmettä! Prinsessa Victoria flossasi koululaisten kanssa – kuva!

Victoria
Kruununprinsessa säteili tyylikkäänä Keniassa.

Victoria kävi maanantaina (21.11.) vierailulla Nairobissa sijaitsevassa Ruotsin suurlähetystössä.

Vierailullaan hän oli sonnustautunut ihastuttavaan maksimittaiseen leninkiin. Vaaleanpunaisen, pitkähihaisen mekon kuviot olivat kauniita kukkasia, kasveja ja värikkäitä perhosia. Mekon naiselliset röyhelöyksityiskohdat hihansuissa, vyötäröllä ja korkeassa kaula-aukossa kruunasivat tyylin.

Lue myös: Kuvat! Ruotsin prinsessa Victoria häikäisi Japanin keisarin kruunajaisissa – asuvalinta korosti treenattua vartaloa!

Victoria
Jalkoihinsa Vickan oli valinnut mekon sävyyn sopivat kengät.

Mekko on merkiltään ruotsalainen By Malina. Kyseistä mekkoa ei ole By Malinan omilla sivuilla enää myynnissä, mutta vastaavien maksimittaisten mekkojen hinnat ovat brändin omilla sivuilla noin 350-450 euron paikkeilla.

- Käytä tätä lenkkareiden ja nahkatakin kanssa töissä tai eleganttien stilettojen kanssa parhaan ystäväsi häissä. Tämän mekon wow-efekti on ainutlaatuinen. Tulet sekä näyttämään että tuntemaan olosi ehdottomasti parhaaksi, mekkoa kuvaillaan.

Lue myös: ”Olemme samaa perhettä!” Tanskan ja Ruotsin kuninkaalliset viettivät yhteistä vapaa-aikaa Kööpenhaminassa – kuva!

Vickan
Ruotsalaisbrändi By Malina vaikuttaa olevan Vickanin suosiossa.

By Malina vaikuttaisi olevan Victorialle mieluisa valinta. Hän nimittäin edusti vierailunsa toisena päivänä samanmerkkisessä mekossa. Tiistaina (22.11.) Vickanin päälle valikoitui sinivalkoinen kukkakuvioinen maksimekko. Iro-mekon normaalihinta on By Malinan sivuilla noin 400 euroa.

- Iro-maksimekossa on koristeelliset hartiat, tiukka vyötärö ja runsas helma, joka korostaa muotojasi. Käytä saappaiden kanssa rouheampaan ilmeeseen, tai korkojen kanssa elegantimpaan tyyliin, mekkoa kuvaillaan.

Lue myös: Kuva! Prinsessa Victoria innostui savenvalannasta!

Haakon ja Vickan
Haakonin ja Victorian vierailuun kuului myös visiitti paikalliselle kaatopaikalle.