fbq
Ulkomaat
21.06.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Marilyn Monroe ja Ana De Armas
Uskomaton yhdennäköisyys! Tältä Ana de Armas näyttää Marilyn Monroeksi muuntautuneena
Ulkomaat
21.06.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Näyttelijätär Ana de Armas, 34, on astunut suuriin saappaisiin ja esittää tulevassa elokuvassa erästä Hollywoodin historian merkittävimmistä näyttelijöistä. 

Kuubalais-espanjalaisen Anan tähdittämä, Marilyn Monroesta kertova Netflix-elokuva BLONDE saapuu suoratoistettavaksi syksyllä. Andrew Dominikin ohjaama draamaelokuva kertoo Marilynin tarinan, ja sitä tähdittävät Anan lisäkis muiden muassa Adrien Brody ja Bobby Cannavale.

Lue myös: Botoxia ja täyteaineita: Tältä kauneusikonit näyttäisivät nykypäivänä!

Ana de Armas
Tummapiirteinen Ana muuntautuu uutuuselokuvassa itse Marilyniksi.

Upeasti Marilyniksi muuntautunut Ana on julkaissut Instagramissa ensimmäisen silmäyksen roolisuorituksestaan.

- Andrew'n päämäärä oli selvä alusta asti - hän halusi näyttää version Marilyn Monroen elämästä Marilynin näkökulmasta. Hän halusi, että maailma saisi kokea miltä tuntui olla paitsi Marilyn, myös Norma Jeane. Se on rohkein, anteeksipyytelemättömin ja feministisin koskaan näkemäni tapa käsitellä hänen tarinaansa, Ana kuvailee vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Kohukirja: Ufot ovat tappaneet Hollywood-julkkiksia!

Elokuvamaailman huippunimien joukkoon noussut Ana on tähdittänyt useita menestyselokuvia, kuten Blade Runner 2049, 007 No Time to Die sekä Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä. Viimeksi mainitusta hän oli ehdolla arvostetun Golden Globe -palkinnon saajaksi.

Lue myös: Muistatko hänet? Gina Lollobrigidaa pidettiin aikanaan maailman kauneimpana naisena, tätä hänelle kuuluu nykyään – katso kuvat!

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe on Hollywoodin kaikkien aikojen ikonisimpia tähtiä.

Marilyn menehtyi 4. elokuuta 1962, vain 36-vuotiaana. Vakavan päihderiippuvuuden ja mielenterveysongelmien kanssa paininut tähti kuoli lääkkeiden yliannostukseen.

Ikoninen kaunotar tähditti monia Hollywoodin kulta-ajan rakastetuimpia elokuvia, kuten Piukat paikat, Kesäleski ja Herrat pitävät vaaleaveriköistä.

Lue myös: Marilyn Monroen muistiinpanot myytiin: oikeinkirjoitus hukassa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »