fbq
Ulkomaat
02.12.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Bruce Willis
Tältä muistisairas Bruce Willis näyttää - kuvattiin pullo kourassa!
Ulkomaat
02.12.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Toimintalegenda Bruce Willisin, 67, kerrottiin alkuvuodesta sairastuneen afasiaan. Kyseessä on aivoperäinen sairaus, joka vaikeuttaa puheen ja tekstin ymmärtämistä ja tuottamista. 

Brucen lähipiiristä kerrottiin, että näyttelijä on kärsinyt muistihäiriöistä jo ainakin kahden vuoden ajan onnistuen kuitenkin salaamaan sairastumisensa. Salakavalasta sairastumisesta kieli esimerkiksi se, että Bruce joutui jälkiäänittämään vuonna 2019 ilmestyneen Glass-elokuvan vuorosanoja, sillä hän unohteli niitä kuvauksissa.

Brucen perhe kertoi maaliskuun lopussa miehen lopettavan uransa näyttelijänä. 

Lue myös: Lähipiirilähde: Bruce Willisin, 66, terveys romahti: muistisairaus puhkesi

Bruce Willis
Bruce muistetaan lukuisista ikonisista toimintarooleistaan.

Eläköitynyt tähti ikuistettiin tummansiniseen pusakkaan kääriytyneenä Kalifornian Malibussa eilen (1.12.).

Kärttyisen oloinen Bruce vietti aikaa ystäviensä kanssa pipo syvälle päähänsä vedettynä. Lämpimille vaatteille onkin tarvetta, sillä lämpötilat pysyttelevät Malibussa 10 ja 20 asteen välillä.

Bruce ja kumppanit pysähtyivät esimerkiksi erilaisia smoothieita ja herkkukulhoja myyvään Sunlife Organicsiin, josta Bruce nappasi mukaansa terveellisen mehun. Lafkan mehuista kuluttaja saa pulittaa ainesosista riippuen noin 10-12 euroa.

Lue myös: Nyt se tapahtui - perheenjäsenet: Bruce Willis päättää uransa terveysongelmien vuoksi

Bruce Willis
Bruce suojasi korvansa Kalifornian viimalta.

Bruce muistetaan lukuisista legendaarisista rooleistaan, joista ikonisin lienee John McClanen hahmo Die Hard -elokuvissa. Lisäksi hänet on nähty esimerkiksi Wes Andersonin sympaattisessa Moonrise Kingdomissa, Quentin Tarantinon kulttilegenda Pulp Fictionissa sekä katsojat taannoin shokeeranneessa M. Night Shyamalanin Kuudennessa aistissa.

Lue myös: Tunnistaisitko, jos Kuudes aisti -elokuvan lapsinäyttelijä tulisi kadulla vastaan? Tältä 34-vuotias Haley Joel Osment näyttää nyt

Bruce Willis
Mehu ei näyttänyt piristävän synkeän oloista tähteä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »