fbq
Ulkomaat
12.05.2022 13:53
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
celine dion
Tältä Céline Dion, 54, näyttää ilman meikkiä - julkaisi harvinaisen perhekuvan lastensa kanssa
Ulkomaat
12.05.2022 13:53
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Laulaja Céline Dion, 54, vietti äitienpäivää meikittömänä kolmen poikansa seurassa.

Laulajatähti julkaisi Instagramissa kauniin kuvan, jossa poseeraa yhdessä poikiensa kanssa. Esikoinen René-Charles, 21, poseeraa Célinen oikealla puolella. 11-vuotiaat kaksoset Eddy ja Nelson ovat kuvassa vierekkäin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Céline on saanut juhlapäivän kunniaksi kynttilöin koristellun leivoksen.

Lue myös: Supertähti ja superäiti! Viisi vuotta leskenä elänyt Céline Dion julkaisi herkän kuvan - takana rankka tie äitiyteen: "Mikä etuoikeus olla äiti"

Kuvatekstissä Céline nosti esiin huolensa Ukrainan sodan jaloissa kärsivistä perheistä.

- Tänään äitienpäivänä koen olevani todella onnekas saadessani olla lasteni kanssa. Ajattelen lapsensa menettäneitä äitejä Ukrainassa ja muualla maailmassa. Ajattelen myös äitejä, jotka murehtivat koko ajan, kuinka pitää lapsensa turvassa, Céline kirjoitti.

Céline on kärsinyt tänä keväänä terveysongelmista. Hän on siirtänyt Euroopan-kiertueensa keikkoja lihaskramppien takia. Megatähti kertoi viime kuussa, ettei halua esiintyä puolikuntoisena vaan tähtää parhaaseen mahdolliseen esiintymiskuntoon.

Jäi leskeksi

Célinen aviomies, niin ikään muusikko Réne Angélil kuoli kurkkusyöpään 73-vuotiaana vuonna 2016.

Rénen ja Célinen lapsista vanhin, René-Charles jakaa vanhempiensa intohimon musiikkiin. Hän julkaisi hiphoppia sisältävän esikois-EP:nsä viime keväänä.

Céline tapasi aviomiehensä 12-vuotiaana, kun Rénestä tuli supertähden manageri. René uskoi kaunisääniseen laulajaan niin, että kiinnitti asuntonsa saadakseen Célinen esikoislevyn kustannettua. Pariskunta kihlautui Célinen 25-vuotissyntymäpäivänä 1993.

Lue myös: Celine Dionin suuri suru: äiti menehtyi – kärsi pitkään terveysongelmista

Célinen ja Renén tie perheonneen ei ollut kuitenkaan yksinkertainen. Céline on kertonut käyneensä hedelmöityshoidoissa tullakseen raskaaksi, kun haave lapsesta ei toteutunut vuosien yrittämisestä huolimatta. Céline on saanut myös keskenmenon vuonna 2009.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »