fbq
Ulkomaat
15.06.2022 21:30
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, Instagram
liam payne
Someraivo repesi: Liam Paynen raisu avautuminen suututti One Direction -fanit
Ulkomaat
15.06.2022 21:30
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, Instagram

Maailmanlaajuisesti noteeratun entisen poikabändin One Directionin jäsen Liam Payne, 28, vieraili Logan Paulin Impulsive-podcastissa, ja kohu syntyi välittömästi. Fanien suututtamisen lisäksi Liam kertoi osittain tulikivenkatkuisista bändijäsenten suhteista. 

One Direction hajosi vuonna 2016, jonka jälkeen Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan ja Zayn Malik ovat enemmän ja vähemmän työstäneet omia soolouriaan. 

Lue myös: Poppitähti paidattomana – Harry Styles reissulla Italiassa: kainalossa mysteerinainen

Liam kertoo podcastissa ylpeänä, kuinka koko One Direction rakentui hänen laulutaitonsa ympärille. Hän myös kehuskeli, kuinka on onnistunut luomaan parhaiten uraa sooloartistina bändin jäsenistä.

Tämä suututti One Directionin kuuntelijat täysin ja nostatti raivoa sosiaalisessa mediassa. Fanit huomauttivat, että Harry on striimatuin ex-bändiläinen Watermelon Sugar-sinkullaan ja hän on heistä ainoa Grammy-voittaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Impaulsive (@impaulsiveshow)

Liam ja Louis ovat entisiä vihamiehiä

Liam kertoo podcastissa, kuinka hän ja Louis vihasivat toisiaan bändiaikoina.

Liamin ja Louisin temperamentit eivät sopineet yhteen. Liam oli omasta mielestään rauhallinen poika, kun taas Louis oli porukan villein. 

Lue myös: Laulaja Harry Stylesia on uhkailtu aseella – ryöstettiin ystävänpäivänä: pysyi rauhallisena pelottavassa tilanteessa!

louis tomlinson

Poikien vihanpito meinasi yltyä jopa fyysiseksi tappeluksi.

Nykyään Liam ja Louis  on miehen sanojen mukaan kuitenkin hyvissä väleissä.

Ongelmallinen Zayn

Zayn Malik erosi One Directionista vuosi ennen bändin varsinaista hajoamista vuonna 2015.

Zayn kertoi haluavansa elää normaalia elämää, mutta aloittikin sitten oman soolouran. Zayn kommentoi silloin, että hän tietää olevansa loppuelämänsä ystäviä Liamin, Harryn, Louisin ja Niallin kanssa. 

zayn malik

Zaynin ja muiden jäsenten väleistä on kuitenkin selvinnyt mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

Erottuaan bändistä Louis ja Zayn ajautuivat somesotaan Twitterissä.

Zayn päätti riidan kylmäävään kommenttiin.

- Muistatko vielä, kun sinulla oli elämä eikä sinun tarvinnut kommentoida v*ttumaisesti minun elämääni? Zayn kirjoitti. 

Tämän jälkeen Zayn ilmoitti, että One Directionin musiikki on geneeristä ja hän ei olisi koskaan halunnut olla bändissä.

Epämukavien tapahtumien jälkeen Louisin äidin kuolema vuonna 2016 sai miehet kuitenkin taas tekemisiin toistensa kanssa. 

- Soittelin hänelle pari kertaa äidin menettämisen jälkeen, ja kaikki pojat olivat luvanneet tulla katsomaan esitystäni X Factoryn finaaliin, mutta hän ei koskaan saapunut paikalle, ja se todella häiritsi minua, Louis kertoi The Sun-lehdelle kolme vuotta tapahtuneen jälkeen.

Lue myös: HBO:n uutuussarja sai One Direction -fanit raivoihinsa – tuoreessa jaksossa homoseksikohtaus: ”En hyväksynyt tätä”

Esitys oli Louisin ensimmäinen sooloesitys ja sen oli tarkoitus olla kunnianosoitus muutamaa päivää aiemmin menehtyneelle äidille. 
Louis kertoi ettei ole voinut antaa Zaynille anteeksi.

- On monia syitä, miksi en pidä Zaynistä, mutta myös monia syitä, miksi olen aina hänen puolellaan, Liam puolestaan sanoo Zaynista tuoreessa Impulsive-jaksossa. 

Liam ottaa puheeksi Zaynin vaikean perhetaustan, jonka vuoksi hän ymmärtää ex-bändikaveriaan, mutta toivoo tämän hakevan apua.  

Lähde: Buzzfeed