fbq
Ulkomaat
18.04.2022 11:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
ruhtinatar charlene
Ruhtinatar Charlene palasi julkisuuteen - muuttunut ulkonäkö hämmästyttää
Ulkomaat
18.04.2022 11:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Monacon ruhtinasperhe julkaisi sunnuntaina Instagramissa pääsiäistervehdyksensä.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Ruhtinatar Charlenen sometilillä julkaistussa kuvassa koko perhe istuskelee nurmikolle levitetyllä viltillä. Vieressä on iso pääsiäispupukoriste ja taustalla näkyy uima-allas sekä puita ja pensaita.

Vaaleaan kesämekkoon sonnustautunut Charlene pitelee sylissään tytärtään Gabriellea. Albert pitää toista kättään vaimonsa selän päällä ja toista kättään poikansa Jacquesin olalla.

Perhekuva on ensimmäinen yli viiteen kuukauteen.

Charlenen muuttunut hiustyyli on herättänyt ihastusta. Esimerkiksi brittilehti Hello! nosti esiin artikkelissaan sen seikan, että Charlenen hiusväri on vaihtunut vaaleasta ihan platinablondiksi.

Ruhtinatar Charlene palasi Monacoon maaliskuun loppupuolella lähes vuoden poissaolon jälkeen.

Lue myös: Kotiinpaluu alkoi perhejuhlalla – Charlene vihdoin takaisin Monacossa

Viime kuukaudet Charlenea on hoidettu sveitsiläisklinikalla, joka on erikoistunut mielenterveyshoitoon. Tätä ennen Charlene vietti puolisen vuotta hoidossa Etelä-Afrikassa. Charlene on kärsinyt poskiontelontulehduksesta alkaneesta infektiokierteestä ja uupumuksesta.

Ruhtinas Albert on luonnehtinut vaimonsa toipuvan voimakkaasta henkisestä ja fyysisestä uupumuksesta. Charlenea on hoidettu lääkeriippuvuuden takia.

Lue myös: Monacon ruhtinatar Charlene on yhä hoidossa lääkeriippuvuuden takia - Albert huolehtii lapsista, vakuuttaa haastattelussa: "Avioliittoni on kunnossa"

Ruhtinasparin kaksoset, seitsemänvuotiaat Jacques ja Gabrielle ovat tilanteessa kärsijöitä. Charlenen sairastelun vuoksi he joutuivat elämään ilman äitiään puoli vuotta, kun tämä toipui vakavasta infektiokierteestä kaukomailla.

Albert on linjannut, että pariskunnalla ei ole meneillään aviokriisiä.

– Haluan tehdä selväksi, ettei parisuhteemme ole vaarassa. Vaimoni uupumus on seurausta hänen viime kuukausina kokemistaan leikkauksista, Albert on painottanut haastattelussa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »