fbq
Ulkomaat
20.06.2022 21:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: ALL OVER PRESS
Prinssi Harry
Tällaisissa kuvissa et ole nähnyt prinssi Harrya aiemmin - tuskaa ja raivoa
Ulkomaat
20.06.2022 21:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: ALL OVER PRESS

Prinssi Harry pelaa Yhdysvalloissa pooloa Los Padres -nimisessä joukkueessa. Siellä hänet tunnetaan nimellä Harry Wales.

Viikonloppuna Harry pelasi pooloa huonolla menestyksellä. Voittajajoukkue Folded Hills nappasi voiton tiukassa taistossa, Daily Mail kertoo.

Pettyneeltä kuninkaalliselta pääsi sekä huutoa ja ärräpäitä. 

Harry
Prinssi Harrya otti päähän.

Lohdutusta tarjosi herttuatar Meghan silittämällä rakastaan hellästi polvesta pelin päätyttyä. Herttuatar Meghan oli valinnut otteluun narusandaalit, farkkushortsit ja farkkupuseron. Katseensa hän kätki tyylikkäisiin aurinkolaseihin.

Prinssi Harryn pelit eivät ole sujuneet aivan suunnitelmien mukaan. Hello! kertoo, että prinssi on pudonnut hevosensa selästä jo kahdessa ottelussa.

Lue myös: Vau, mikä arkityyli! Hovin jättänyt herttuatar Meghan näyttäytyi Kanadassa – kuvat!

Harry
Kuninkaalliset näyttävät harvoin yhtä avoimesti tunteitaan.

Prinssi Harry on pelannut Los Padresissa toukokuusta asti. Joukkue harjoittelee lähellä Meghanin ja Harryn asuntoa Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Hello! kertoo, että prinssi huolehtii itsestään nykyään entistä paremmin, jotta hän pysyisi joukkuetovereidensa tahdissa. Brittilehden mukaan hän treenaa useita kertoja viikossa esimerkiksi kuntosalilla.

Lue myös: Harry ja Meghan jätettiin sivuun – kuvat Elisabetin juhlallisuuksista

Meghan
Meghan lohdutti pettynyttä rakastaan.

Herttuapari on asunut Yhdysvalloissa keväästä 2020. Parilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2019 syntynyt Archie ja vuonna 2021 syntynyt Lilibet.

Parin lapset eivät seuranneet Harryn ottelua.

Lue myös: Harryn ja Meghanin vauva syntyi!

Meghan
Meghan seurasi peliä kiinnostuneena.

Lue myös: Meghania ja Harryä syytetään tekopyhyydestä ja julkisuustempusta – Sussexin herttuaparin tyttären nimivalinta herättää briteissä tunteita

Tilaa Seiskan uutiskirje! »