fbq
Ulkomaat
02.12.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Madonna
Paparazzikuvat paljastavat totuuden: Madonna, 64, kömpi vaivalloisesti bilettämään
Ulkomaat
02.12.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Popmusiikin kuningatar, ikoninen Madonna, 64, on huolestuttanut fanejaan jo pitkään.

Tähden sekava somekäytös ja kuvien valtavat filtterikerrokset hämmentävät 80-luvulla maailmantähteyteen singahtaneen laulajattaren seuraajakuntaa. Madonnan läpikäymät kauneuskirurgiset operaatiot ovat myös puhututtaneet fanien ja median keskuudessa pitkään. Ikonista laulajaa ole tunnistaa tänä päivänä.

Lue myös: Ystävä paljastaa: tämän vuoksi Madonna ei suostu vanhenemaan arvokkaasti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Tämä on vain noloa!

Madonnan käytös sosiaalisessa mediassa onkin lähempänä 20- kuin 60-vuotiaan somettamista. Hän julkaisee uskaliaita kuvia ja hämmentäviä videoita. Bilettäminen vaikuttaa olevan lähellä tähden sydäntä, ja alkoholipitoiset juomat maistuvat seksisymbolille.

Madonnan julkaisujen kommenteissa onkin lukuisia huolestuneita, järkyttyneitä ja tuomitseviakin viestejä faneilta, jotka eivät ole tyytyväisiä suosikkinsa nykyiseen julkisuuskuvaan.

- Madonna, voit yhä olla seksikäs ja provokatiivinen vaikka 100-vuotiaaksi asti, mutta tämä ei ole oikea tapa. Tämä on vulgaaria ja näyttäytyy hyvin epätoivoisena. Näemme tarpeesi pysyä "kuuluisana". Ajattele Sharon Stonea... Hän on yhä seksikäs ja kaunis! Hän on hyväksynyt ryppynsä ja ihmiset kunnioittavat häntä sen vuoksi. Haluatko huomiota ennemmin kuin kunnioitusta? Tuo on turhauttavaa, koska me välitämme yhä entisestä idolistamme... Olet aina ollut kapinallinen ja se toimi läpi urasi, mutta näetkö, että tällä kertaa kapinasi on mennyt pieleen? eräs fani selittää vapaasti suomennettuna.

- Rakastin tätä naista niin paljon, mutta hän tuhoaa perintönsä. Hän oli johtaja, tämä on vain noloa, toinen lynkkaa. 

- Minuun sattuu nähdä Madonna käyttäytymässä näin.

- Tältä näyttää, kun joku on demonin riivaama - hanki apua!

Lue myös: Madonnan tuoreimmat kuvat huolestuttavat faneja – kirurgi epäilee: kasvojenkohotuksia, leuan muotoilu, silmäluomien kohotus – katso ja vertaa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Paparazzikuvat paljastavat totuuden

Kovasti yhä juhliva tähti bongattiin Floridan Miamissa, jonne hän saapui juhlimaan Art Basel -tapahtumaan. South Beachissa järjestetyn taidetapahtuman yksi vetonauloista on Madonnan SEX-kirjaan liittyvä näyttely.

Madonna saapui bilettämään mustassa asussa ja verkkosukkahousuissa, hiukset uniikilla lettikampauksella. Tähden autosta ulos könyäminen tosin näytti hiukkasen hankalalta, eikä tähti näytä tuoreissa paparazzikuvissa aivan yhtä virheettömältä kuin Instagramissa.

Lue myös: Madonnan muuttunut ulkonäkö järkytti faneja taas: ”Näytät Marilyn Mansonilta”

Madonna
Autosta ulos kömpiminen tuotti Madonnalle hankaluuksia.
Madonna
Madonnan todellinen ikä paljastuu, kun filtterit ottaa pois.

Madonnan suurimpiin hitteihin kuuluvat muiden muassa Like A VirginPapa Don't PreachVogueFrozen ja Hung Up. Hän on julkaissut uransa aikana neljätoista studioalbumia, joista viimeisin saapui kauppoihin vuonna 2019.

Lue myös: Mitä tapahtui Madonnalle? Rajun tyylimuutoksen tehnyt tähti hämmentää tuoreella lookillaan

Madonna
Myös Madonnan kulmakarvat ovat kadonneet.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »