fbq
Ulkomaat
01.03.2022 12:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Miley Cyrus ja Maxx Morando
Paparazzi iski! Miley Cyrus kuvattiin bikineissä uuden poikaystävänsä kanssa - muhinoivat auringon alla
Ulkomaat
01.03.2022 12:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Laulajatähti Miley Cyrus, 29, on löytänyt rinnalleen uuden onnen. Muun muuassa Wrecking Ball -hitistään tunnettu Miley kuvattiin viikonloppuna Meksikossa tuoreen rakkaansa, muusikko Maxx Morandon, 23, kanssa Cabo San Lucasissa, Meksikossa, missä pariskunta on lemmenlomalla.

Mileyn ja Maxxin suhteesta on huhuiltu jo loppusyksystä lähtien. Marraskuussa pari edusti yhdessä Guccin järjestämän muotitapahtuman punaisella matolla, ja sen jälkeen kaksikon läheisiä välejä on kytätty kansainvälisessä mediassa tiiviisti.

Lue myös: Miley Cyrusin minitoppi valahti päältä suorassa tv-lähetyksessä: teeskentelemätön tissiteko keräsi kiitosvyöryn somessa - video ja kuvat!

Miley Cyrus

 

Kuitenkin vasta viikonloppuna kaksikko saatiin napattua harvinaisiin yhteiskuviin, kun paparazzi bongasi Mileyn ja Maxxin meksikolaisen majapaikan terassilta, missä pariskunta otti aurinkoa yhdessä.

Miley oli pukeutunut mustiin narubikineihin, jotka korostivat laulajatähden upeaa vartaloa.

Lue myös: Hollywoodin uusin superpari? Kohulaulaja Miley Cyrus ratkesi juomaan uuden kultansa kanssa - paparazzikuvat kosteasta illasta!

Miley Cyrus

 

Miley Cyrus

 

Myös Maxx viihtyi auringon alla vähissä vaatteissa. Muun muassa yhtyeissä The Regrettes ja Lilly rumpuja soittanut Maxx oli sonnustautunut tummansinisiin boksereihin.

Lue myös: Ohhoh! Supertähti Miley Cyrus julkaisi pornahtavan videon - poseeraa yläosattomissa: "Haluatko koskea?"

Maxx Morando
Maxx Morandolla oli yllään kauhtuneet bokserit.
Maxx Morando

 

Auringonoton jälkeen Miley ja Maxx pukivat päälleen enemmän vaatteita ja nautiskelivat olostaan loma-asuntonsa terassilla. Daily Mailin mukaan kaksikko intoutui makailemaan ja muhinoimaan terassin sohvalla. pariskunta vaikutti suudellessaan hyvin onnellisilta yhdessä.

Kuvia pariskunnan muhinoinnista Daily Mailin sivuilla.

Miley ja Maxx koskettelivat toisiaan patiolla.
Miley ja Maxx koskettelivat toisiaan patiolla.
Maxx kaappasi laulajatähden syleilyynsä.
Maxx kaappasi laulajatähden syleilyynsä.

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »