fbq
Ulkomaat
08.03.2022 13:24
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
harry, meghan
Outo veto! Prinssi Harry viisveisasi törkeästi vaimonsa eläisuojelunaktivismista
Ulkomaat
08.03.2022 13:24
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Prinssi Harry bongattiin rodeotapahtumassa Teksasissa lauantaina (5.3.). Prinssi patsasteli tapahtumassa stetsonhattu päässään kuin lehmipoika konsanaan. Harryn yllättävää osallistumista tapahtumaan on kritisoitu kovin sanankääntein, Daily Mail uutisoi.

Lue myös: Hovin hylänneet Harry ja Meghan saivat kuninkaallisia vieraita Los Angelesiin – kuva!

Harry oli tapahtumassa tiettävästi vapaa-ajallaan eikä edustustehtävissä. Harryn osallistumista on kuitenkin äimistelty kovasti, sillä rodeotapahtuma tuskin on Harryn vaimon, Meghanin, mieleen. Meghan on eläinoikeusaktivisti ja hän on isosti mukana eläinten oikeuksia tukevan brittiläisen hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.

Harryn osallistuminen tapahtumaan, jossa ihmiset kapuavat härkien selkään viihdetarkoituksessa, on kritisoitu. Rodeotapahtumissa yleisö tulee seuraamaan, kauanko ratsastaja pysyy villisti poikkoilevan härän selässä.

- On shokeeraavaa, että hän (Harry) kuvitteli voivansa näyttää naamaansa siellä, lehden paikalla ollut lähde sivaltaa.

Lue myös: Nolo tilanne! Lapsi luuli prinssi Harryä myyjäksi: "Työskenteletkö sinä täällä?"

Tiettävästi Meghan on puuttunut miehensä rakkaseen metsästysharrastukseen. Brittihovissa metsästyksellä on pitkät perinteet ja Harry on kasvatettu niiden mukaan. Vuonna 2017 Harry osallistui villisikojen metsästysretkelle Saksaan. Sittemmin on uskottu, että Meghan on kieltänyt Harrya osallistumasta kuninkaallisen perheen metsästystapahtumiin. Harry jätti väliin samana vuonna tapaninpäivän perinteisen jahdin eikä ole sittemmin palannut perinteen pariin.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset: