fbq
Ulkomaat
05.05.2022 12:34
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram
Bebe Rexha
Onko tämä kaikkien aikojen härskein uima-asu? Laulaja Bebe Rexhan tuoreet kuvat hätkähdyttävät
Ulkomaat
05.05.2022 12:34
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram

Supersuosittu amerikkalaislaulaja Bebe Rexha, 32, hätkähdytti Instagram-seuraajiaan tällä viikolla, kun hän julkaisi kuvasarjan superrohkeaan uima-asuun pukeutuneena.

Suomessakin uransa alussa vuonna 2015 Nosturissa esiintyneellä Bebellä, 32, on Instagram-päivityksessä yllään erikoislaatuinen musta uimapuku, jonka päälle laulaja on laittanut mustan hellehameen. Hame on Beben yllä päivityksen kahdessa ensimmäisessä kuvassa, mutta kolmas otos paljastaa lopullisesti, kuinka rohkeasta uima-asusta oikein on kysymys.

- Yhdessä maailma voisi olla meidän. Swaippaa, niin saat pienen lahjan, Bebe vinkkaa seuraajilleen viehkosti päivityksen kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Laulaja Bebe Rexhan rohkea ja alaston asuvalinta ei jätä mitään arvailun varaan – vesipisarat verhoavat piukkoja muotoja

Uimapuku paljastaa laulajan rintamusta varsin runsaasti, ja alaosakin on erittäin niukka ja tiukka. Paljon rohkeammaksi ja paljastavammaksi uima-asua ei saa.

Vielä uransa alussa Beben pukeutuminen julkisuudessa oli melko konservatiivista ja peittävää, mutta viime vuosina hän on julkisissa esiintymisissään sekä Instagram-tilillään tuonut rutosti esiin paljasta pintaa.

Lue myös: Laulajakaunotar Bebe Rexha palkitsi faninsa näyttämällä hekumallista sivutissiään: "Näytät täydelliseltä" - katso seksikäs kuva!

Bebe tunnetaan lukuisista jättihiteistään, kuten Me, Myself & I, In the Name of Love, SacrificeI Don’t Wanna Grow Up sekä Baby, I'm Jealous

Bebe on julkisuudessa kertonut tukevansa LGBTQ-yhteisöä, ja hän on kuvaillut omaa seksuaalista suuntautumistaan aaltoilevaksi. Bebe on kertonut myös sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

Lue myös: Somen härskein 30-vuotiskuva? Laulaja Bebe Rexha jalat levällään kylppärin lattialla!

Bebe seurustelee elokuvaohjaaja Keyan Safyarin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2020 lähtien.

Lue myös: Uuh, Bebe Rexha esitteli jättipoveaan ilman rintaliivejä vartaloa nuolevassa bodyssa - katso!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »