fbq
Ulkomaat
22.11.2021 22:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Bebe Rexha
Laulaja Bebe Rexhan rohkea ja alaston asuvalinta ei jätä mitään arvailun varaan – vesipisarat verhoavat piukkoja muotoja
Ulkomaat
22.11.2021 22:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Hittilaulaja Bebe Rexha, 32, säväytti hiljattain New Yorkin yössä upealla mekollaan. Tähti lähti hotelliltaan Bloomingdale’s -tavaratalon joulutapahtumaan vihreässä ja varsin rohkeassa luomuksessa, joka hyväilee laulajan kurveja. Ihonmyötäisessä asussa oli näyttävä printti, joka antaa vaikutelman siitä, kun hän kävelisi kadulla ilman rihman kiertämää. Kuviossa näkyy myös vartaloa verhoavia vesipisaroita.

Bebe Rexha
Bebe kahmi huomiota tyköistuvalla muotiluomuksellaan.
Bebe Rexha
Laulaja otti harteilleen myös mekkoon mätsäävän nahkaviitan.
Bebe Rexha
Kurvikaunotar ei arkaillut tallustellessaan kadulla aurinkolasien ja mustien kenkien kera.

VAIHTOI HILLITYMPÄÄN

Räväyttävän lookin taustalla on laulajan luottostylisti Sam Woolf. Bebe myös esiintyi illan tilaisuudessa paikalle saapuneelle yleisölle – tosin hän vaihtoi asuaan ennen sitä hieman hillitympään.

Yhdysvaltalaislaulaja tiedetään lukuisista hiteistään, kuten Last Hurrah ja I’m A Mess. Hänen tuorein albuminsa Better Mistakes julkaistiin tänä vuonna. Grammy-ehdokkaanakin olleella hittilaulajalla on Instagramissa yli 10,7 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Kurkistusaukko suoraan rintoihin ja halkiota haaroväliin asti! Musiikkitähdet juhlivat rohkeissa asuissa: Jennifer Lopez ja Bebe Rexha hätkähdyttivät - katso kuvat!