fbq
Ulkomaat
02.02.2022 15:42
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Norjan prinsessa Märtha Louise ja Durek Verrett
Norjan prinsessan šamaanirakkaan Durek Verrettin uutispommi: "Menen naimisiin Märtha Louisen kanssa"
Ulkomaat
02.02.2022 15:42
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Norjan prinsessa Märtha Louise, 50, on seurustellut yhdysvaltalaisen šamaani Durek Verrettin, 47, kanssa vuodesta 2019. Parin ympärillä on jo pitkään pyörinyt huhuja avioliittosuunnitelmista. 

Norjalaisen Se&Hör -lehden mukaan Märtha Louise olisi lupautunut vaimoksi Durek Verrettille, ja liitolle on hallitsijapari Haraldin ja Sonjan hyväksyntä. Durekin kerrotaan paljastaneen suorassa somehaastattelussa, että hänen ja prinsessan häitä juhlitaan jo myöhemmin tänä vuonna. 

Lue myös: Kuningatar Elisabetista tuli ketsuppikauppias - uniikki maku ja hinta

Tragedia esti häät

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Durek hehkuttaa vievänsä Märtha-rakkaansa alttarille.

Loppuvuonna 2020 häähuhut kiihtyivät, kun rakastavaiset antoivat romanttisen yhteishaastattelun Vanity Fair -lehdelle. Tuolloin Durek vaikutti olevan siltä istumalta valmis vannomaan ikuista rakkautta. 

– Olen joulusta 2019 lähtien suunnitellut kosivani prinsessaa, ja olen saanut tähän siunauksen kuningas Haraldilta ja kuningatar Sonjalta, Durek totesi haastattelussa. 

Lue myös: Jo on kuninkaallisilla haihatukset! Kokki paljastaa, miten ruoka tarjoillaan kuningatar Elisabetille - taustalla vanha taikausko
 

Durek jopa paljasti valmiin suunnitelmansa romanttisella kosinnalle: hän polvistuisi rakkaansa eteen Havaijin-lomalla helmikuussa 2020. Miehen toive ei tuolloin toteutunut, sillä Märtha Louisen ex-puoliso ja lasten isä, taiteilija Ari Behn teki itsemurhan joulupäivänä 2019. Perheen suru oli musertava. 

Ari Behnin hautajaiset
Märtha Louise on halunnut keskittyä tyttäriinsä näiden isän kuoleman jälkeen. Ari Behn haudattiin tammikuussa 2020.

Prinsessa jarruttelee

Vaikka Durek on vihjaillut avioliittohaaveistaan, on Märtha Loiuse lämmennyt hitaammin ajatukselle toisesta liitosta. Vielä viime keväänä hän kiisti norjalaisen VG-lehden haastattelussa hääaikeet. 

– Häät eivät ole ajankohtaiset, prinsessa totesi napakasti eikä halunnut puida asiaa tämän enempää.

Lue myös: Prinsessa Eugenie äänittää podcastia kotisohvaltaan - vastaisku Andrew-isän seksikohuihin?

Märtha Louise ei toistaiseksi ole kommentoinut Durekin tuoreessa somehaastattelussa antamaa lupausta häistä. Eikä hän liioin ole kiistänytkään rakkaansa lausuntoa.

Nähtäväksi jää, pitääkö Durekin puheet lähestyvistä häistä paikkansa vai onko kyse rakastuneen miehen toiveajattelusta... 

Prinsessa Märtha Louise ja Durek Verrett
Märtha Louise ja Durek bongattiin viime syksynä shoppailemassa Los Angelesissa.

Lue myös: Jordanian kuningas Abdullah täyttää 60 vuotta - Rania-vaimo ylistää puolisoaan: "Rakastuin hymyyn"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »