fbq
Kotimaa
12.04.2022 16:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
The Rasmus
The Rasmus edusti Suomea euroviisutapahtumassa: Lauri Ylösen asuvalinta vaatii järkyttävää pokkaa - kuvat!
Kotimaa
12.04.2022 16:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

The Rasmus edustaa Suomea toukokuussa Torinossa, Italiassa järjestettävissä Euroviisuissa. Yhtye voitti edustuspaikan Uuden Musiikin Kilpailussa, joka käytiin helmikuun lopussa.

UMK-voittonsa jälkeen The Rasmuksen kappale Jezebel onkin kerännyt lisää huomiota ympäri Eurooppaa, kun viisufanit ovat tutustuneet eri maiden kilpailukappaleisiin. Yhtye on nyt myös alkanut kiertää Eurooppaa markkinoidakseen itseään ja biisiään toukokoon viisuviikkoa silmällä pitäen.

Lue myös: The Rasmus edustaa Suomea Euroviisuissa - Lauri Ylösen esiintyminen villitsi

Viikonloppuna The Rasmus oli paikalla Amsterdamissa, Hollannissa, missä järjestettiin suuri euroviisukonsertti, jossa kaikki kilpailijamaat olivat paikalla.

The Rasmuksen jäsenet olivat kaikki paikalla, ja Lauri Ylönen, Emppu Suhonen, Eero Heinonen ja Aki Hakala edustivat kaikki tummanpuhuvissa vaatteissa.

Nelikosta rohkeimman asuvalinnan oli tehnyt laulaja Lauri, jolla oli päällään t-paita, jonka v-aukko oli erittäin syvään uurrettu. Paita paljastikin aimo annoksen Laurin rintamusta, joten kyseisen vaatekappaleen kantaminen vaatii melkoista itseluottamusta ja pokkaa.

Lue myös: The Rasmuksen Lauri Ylönen teki päätöksen Havaijille muutosta intuitionsa pohjalta: ”Ratkaisut vaativat vähän hulluutta”

The Rasmus
Emppu, Lauri, Eero ja Aki edustavat Suomea Euroviisuissa. 

 

Euroviisujen semifinaalit järjestetään 10. ja 12. toukokuuta, ja kilpailun voittaja ratkeaa lauantaina 14. toukokuuta käytävässä finaalissa.

Juttua päivitetty 25.4.: Korjattu Euroviisujen ajankohta.