fbq
Ulkomaat
11.08.2022 22:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Lady Gaga
Muistatko Lady Gagan koirakohun? Ulkoiluttajaa ammuttiin ja ranskanbulldoggit vietiin – yhdelle vankilatuomio, toinen syytettynä murhan yrityksestä
Ulkomaat
11.08.2022 22:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Laulaja Lady Gagan, 36, koiraulkoiluttajan ampumisesta ja ryöstöstä syytetty henkilö on tuomittu eilen keskiviikkona (10.8.) neljän vuoden vankeuteen.

Asiasta kirjoittaa muun muassa CNN-uutismedia. 20-vuotias Jaylin White ei kiistänyt toisen asteen ryöstöä ja myönsi, että yksi ryhmän jäsenistä oli välikohtauksen aikaan aseistettu.

Whitea syytettiin aiemmin myös muun muassa murhan yrityksestä, mutta häntä vastaan esitetyt syytteen hylättiin.

Lue myös: Lady Gaga hirveän rikoksen kohteena: ystävää ammuttiin ja koirat varastettiin - FBI tutkii asiaa

Tästä on kyse

Helmikuussa 2021 huipputähden koiria ulkoiluttanutta ystävää Ryan Fischeriä ammuttiin kesken lenkin. Gaga itse oli tuolloin Roomassa elokuvan kuvauksissa. Koirien kaappaus tallentui valvontakameran nauhalle. Videolla ainakin kahden miehen tunnistettiin kävelleen kohti ulkoiluttajaa ja kolmea ranskanbuldoggia.

Syntyi kahakka, ja ulkoiluttajaa ammuttiin. Hän loukkaantui vakavasti, mutta selvisi hyökkäyksestä. Kaksi koirista, Koji ja Gustav, sen sijaan katosivat teille tietämättömille. Gaga lupasi maksaa 500 000 dollarin palkkion koiriensa palauttajalle. Koirat lopulta saatiin takaisin omistajalleen.

White, joka nyt tuomittiin vankeuteen, pidätettiin neljän muun henkilön lisäksi tapahtuman jälkeen. Yksi epäillyistä vapautettiin huhtikuussa, mutta hänet otettiin eilen kiinni etsintöjen jälkeen. Hän on tällä hetkellä pidätettynä ja syytettynä murhan yrityksestä. CNN kertoo myös, että kolmatta epäiltyäkin vastaan on vireillä syyte.

Lady Gaga
Lady Gaga tähditti viime vuonna ilmestynyttä House Of Gucci -elokuvaa.